Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire hihető el az hogy...

Mennyire hihető el az hogy menszesz előtt 6 nappal már kimutatja egy teszt ha baba van? Meg fogantazás utáni 8. napon. Elég hihetetlen nekem. Ki mit gondol erről? Neten láttam ilyen teszteket.

Figyelt kérdés
2016. nov. 18. 07:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kimutatta olyan hamar, igaz időn túli halvány csík lett(8dpo reggel). 9 dpon viszont jól kivehető halvány pozi lett. Tuti az ovu ideje.

A hcg sem termelödik egyformán mindenkinek! Nekem mindegyik gyerkőcnél gyorsan termelődött és hamar pozitív lett a teszt.

2016. nov. 18. 13:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem 5 nappal az esedékes menzesz előtt kimutatta. Biztos, hogy középidőben fogant, úgyhogy a 9 dpo-n lett pozitív (28 naposak a ciklusaim). Azt nem tudom, hogy kimutatta volna-e egy nappal előbb is, mert nem teszteltem.
2016. nov. 18. 16:09
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a vàlaszokat ès a tapasztalatokat.
2016. nov. 19. 01:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Régi kérdés de úgy érzem válaszolnom kell.

Azért írják ezt rá, mert sosem derül ki hogy hazugság volt.

2 opció van.

A.) Terhes vagy, de negatív a teszt a nem várt előtt 6 nappal -> akkor lehet hogy később jött volna a mensi (?) és nem is 6 nappal voltál a mensi előtt.

B.) Nem vagy terhes, igazat mondott a teszt.

2023. febr. 20. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!