Nagyon ostoba voltam! De nem büntet az élet
következményekkel?! Kérlek adjatok nekem egy kis erőt.
18/L
Figyelt kérdés
Minden fiú csak kihasznált eddig vagyis pontosan eddig 5-en...
Most a legutóbb 2 vasat tartottam a tűzbe az egyik fiúval a mensim elmúlása után 7 nappal(12.napon) a másikkal 15.napon voltam együtt hirtelen felindulásból de főleg indulatból és bosszúbol..
mindketten belém mentek el ezért attól félek terhes leszek
25-29 ritkán 30 naponta szokott megjönni
ugye nem leszek egy ilyen felelőtlenségből terhes??!
Jó lenne változtatni, mert ebből nem jöhetsz ki jól.
2016. nov. 17. 02:02
12/17 anonim válasza:
Legidealisabb idopontok a teherbeeseshez! Gratulalok! Nekunk igy lett kisfiunk.
2016. nov. 17. 04:07
13/17 anonim válasza:
Ha gyerek nem is lesz, de HPV (kesobb ebbol mehnyakrak...) vagy egyeb nemi betegseg jo esellyel! Gratulalok!
2016. nov. 17. 07:03
14/17 anonim válasza:
Már miért ne lehetnél Terhes? Kiscsillag Nem Védekeztél szóval igen lehetsz Terhes!!!!! Másrészt ha késik a menzid és pozitív lesz a teszt és megtartod a babát csak Szülés után DNS vizsgálattal lehet megtudni hogy ki az apa! Mivel mind a két fiúval a termékeny időszakban voltál együtt 2-3 nap különbséggel és a sperma több napig is életképes igy mind a két srácnak van esélye... Egyébként miért nem volt annyi eszed hogy Óvszert használj vagy legalább elmenj nőgyógyászhoz és írass fel esemény utáni tablettát??? Az hogy bosszúból védekezés nélkül szexeltél nem mentség és ettől még lehet Terhes...
2016. nov. 17. 07:26
15/17 anonim válasza:
Tényleg vannak ilyen elmebetegek,vagy ez csak egy kamu kérdés?!
2016. nov. 17. 09:39
16/17 anonim válasza:
Még jó, hogy mindenki kihasznál, ha mindenkinek szét teszed a lábad. Én is pont így lettem terhes. Mármint nem 2 pasival, hanem a férjemmel, de pont ezeken a napokon voltunk együtt. Mivel gondolom kicsúsztál az esemény utániból, nem marad más, csak az ima. Tényleg drukkolok, hogy ne legyél terhes, de csupán a leendő gyerek érdekében.
2016. nov. 17. 14:38
17/17 anonim válasza:
Figyu! Nem unod még?
Már harmadjára írod ki a kérdést ugyanazzal a problémával. Hidd már el, hogy csak a DNS teszt tudja kimutatni, hogy ki a gyerek apja, ha egyáltalán terhes vagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!