P3-as eredménynél, ha gyulladás van, használtatok Betadine kúpot? Babát szeretnék!
nekem 12hetes terhesen csináltak rákszűrést, ahol P3 lettem, és kúpozni kellett 10 napig a clionnal, majd betadin oldatos ecsetelésre jártam be a dokihoz 3x, 3naponta, és utána ez a kezeléssorozat után 2nap múlva megismételtük rákszűrést, az már jó lett szerencsére.
Töxar volt kismamaként ennyi szart végigcsinálni a rossz eredmény miatt, a kúpozás miatt is aggódtam a baba miatt, nembeszélve az ecsetelésről, és a vizsgálatokról, ahol mindig azzal a kacsával tágítottak ki- nagyon féltem, hogy elmegy a baba, vagy hogy legközelebb mikor jövök az ecsetelésre, már valami gond lesz a babával.
Ajánlom én is neked, hogy előbb legyen jó eredményed, és utána hajrá a babára!
sok sikert!
Ja és még annyi, hogy eddig sose volt rossz rákszűrés eredményem, én is régóta monogám kapcsolatban élek... és mégis... nem ezen múlik úgy látszik.
hello, utolsó vagyok,
fájni nem fájt a betadinos kezelés, csak az volt rossz, hogy ugyanúgy, mint a rákszűrésnél kitágítják a méhszájat, és utána meg betadinos oldatba áztatott vattás végű pálcával jól beecsetelték. Tulajdonképpen pont olyan volt, mintha rákszűrést végeztek volna....
Visszagondolva sokkal jobb lett volna mindezt kihagyni 20 hetes kismamaként...
Remélem te jobban fogsz járni, mint én. :-)
Tusom,hogy a P2 és a P3 közt van külömbség,DE!!
Nekem,a sok P0 után többször is P2 jött ki. Bármit használtam,amit kiírt a doki,nem akart jó lenni az eredmény!
A végén már tettem az egészre,és nem mentem többet,csak amikor megint terhes lettem,persze akkor is P2 jött ki,nem érdekelt,csak uh-ra jártam el hozzá,és egészséges lányunk született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!