Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor mutatja ki a teszt a...

Mikor mutatja ki a teszt a terhességet?

Figyelt kérdés
Hivatalosan ugye a menstruáció esedékességének első napján, nagyjából két héttel a megtermékenyülés után. Ez akkor azt jelenti, hogy ha a ciklus 29. napján estem teherbe, akkor az előző menstruációt követő 45. napnál korábban nem érdemes tesztelnem? Tudom, nem szokásos az ilyen hosszú ciklus, nekem sem szokott eddig tartani, de szeretném tudni, hogy terhesség vagy más ok miatt nem jön-e meg.
2016. nov. 14. 11:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is hosszú illetve rendszertelen ciklusom volt. 2 hét késésnél lett halvány pozitív.. 3 hét késésnél meg egyértelműen erős pozitív.
2016. nov. 14. 12:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor várok még én is egy hetet.
2016. nov. 14. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!