Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Én vagyok a szívtelen? Mi a...

Én vagyok a szívtelen? Mi a bajom?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő. 2 éve szeretnénk kisbabát a párommal, de meddő vagyok, így még hosszú út áll előttünk, lombikra megyünk májusban, de ezt most nem részletezem.

Azért érzem most egy kicsit rosszul, mert az utóbbi 1-2 hónapban, meg persze az elmúlt 2 évben, de főleg az elmúlt hónapokban a barátnőim lettek terhesek.

Az egyikőjük lombikkal, a másiknak spontán jött össze, pedig azt mondták szegénynek, hogy csak lombikkal lehet babája.

Amiatt érzem magam rosszul, hogy már csak én "lógok ki a sorból" én vagyok ilyen "selejt" hogy csak nekem nem jön össze...

Persze örülök a boldogságuknak, beszélünk is folyamatosan, de én rosszul érzem magam...

Szerintetek miért érzek így?

2010. ápr. 28. 20:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Hát csajok akkor én is csatlakozok:)

Mi másfél éve próbálkozunk, kiderült, hogy a párommal vannak gondok. Azóta mi túl vagyunk 2 lombik próbálkozáson, most kezdtük volna a 3.-at áprilisban de most meg nálam találtak cisztát. SOHA nem volt se cisztám se cikluszavarom, persze most van... Bár állítólag ez is lelki eredetű.

És persze körülöttem is mindenki terhes: testvérem, barátnőm és egy rakat kolleganő meg ismerős. Akkor kezdem el magam én is rosszul érzeni amikor a saját testvérem terhességére lettem IRIGY:((( Nagyon megvetettem magam emiatt.

De el kell fogadni, nem szabad másokkal foglalkozni. Most várjuk, hogy helyreálljon a ciklusom és elkezdhessük a következő programot. Aminek már sikerülnie KELL:)

Úgyhogy kedves kérdésfeltevő: nem vagy szívtelen, látod mennyi sorstársad van:)

MINDENKINEK MIHAMARABBI SIKERT KÍVÁNOK!

egy 30 éves lombikos

2010. ápr. 29. 14:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Mégegy sorstárs.Én ugyanígy vagyok.Körülöttem mindenki terhes sorban kismamákkal és kisbabákkal hoz össze a sors.Tegnap és ma is megkérdezték h mikor jön a baba miért nem megyek szülni?Hát most mit mondjak erre?2 éve próbálkozunk most járok hormonvizsgálatokra.Igen én ugyanígy érzek még a szomszédunkban is kisbaba van.Az a legrosszabb amikor olyan kismamát látok akiről tudom h nem érdemli meg felelőtlen és nem hiszem h jó anya lesz mégis ilyen helyre egyből jön a baba.akkor hozzánk miért nem?:( De nem adjuk fel!!
2010. ápr. 29. 14:22
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm csajok, aranyosak vagytok!

Örülök, hogy nem zakkantam meg, sem semmi más probléma nincs velem, és nem vagyok egyedül ezzel a dologgal.

Megnyugtattatok!

Tehát akkor: "türelem babát terem!"

Köszi a választ mindenkinek!!!

2010. ápr. 30. 08:04
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia

Én is így vagyok ezzel az unoka nővérem most szült az egyik legjobb barátnőm 2 hónap mulva fog szülni. A Másik meg akkor lett terhes amikor én. ( csak nekem el ment) Olyan rossz volt. Különben meg nem értek egyett azzal hogy aki 100 kg fölött van annak könyebb. Ez nem igaz.Nekem sem könnyű.

Szóval nem a suly a döntö. Remélem neked sikeres lesz a beültetés és hamar babázhatsz.

2010. ápr. 30. 15:28
 15/17 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi a választ!

Neked is mihamarabbi babásodást kívánok!:)

2010. ápr. 30. 16:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Kedves 15:28-as! Félreértetted amit írtam. Inkább pont ez az hogy azt szokták mondani hogy a túlsúllyal rendelkezők nehezebben esnek teherbe. Hát az én ismerősöm ezt totál megcáfolta, neki is pikk-pakk sikerült! Nem is akarom cikizni és nagyon kedvelem a súlyt csak azért írtam mert neki így is hamar összejött én meg itt vagyok 55kg aztán fejre is állhatok mert eddig nem sikerült :( Mielőbbi babásodást kívánok neked is és mindenkinek és magamnak is :(
2010. ápr. 30. 16:09
 17/17 A kérdező kommentje:

Ehhez még én is hozzáfűznék valamit: bármilyen meddőségi oldalt megnézel, mind azt tanácsolja, hogy fogyjunk le, diétázzunk, méregtelenítsünk, legyünk fittek, figyeljünk a sav-bázis egyensúlyra, stb...

És most nem sértés, vagy ilyesmi, de akinek van egy kis feleslege, az nem igazán figyel pl. a sav-bázis egyensúlyra, meg ilyesmikre.

Lassan már ebben is kételkedem, hogy a súlynak bármi köze lehet a teherbeeséshez..

Köszi a válaszokat!

2010. ápr. 30. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!