Én vagyok a szívtelen? Mi a bajom?
A helyzet a következő. 2 éve szeretnénk kisbabát a párommal, de meddő vagyok, így még hosszú út áll előttünk, lombikra megyünk májusban, de ezt most nem részletezem.
Azért érzem most egy kicsit rosszul, mert az utóbbi 1-2 hónapban, meg persze az elmúlt 2 évben, de főleg az elmúlt hónapokban a barátnőim lettek terhesek.
Az egyikőjük lombikkal, a másiknak spontán jött össze, pedig azt mondták szegénynek, hogy csak lombikkal lehet babája.
Amiatt érzem magam rosszul, hogy már csak én "lógok ki a sorból" én vagyok ilyen "selejt" hogy csak nekem nem jön össze...
Persze örülök a boldogságuknak, beszélünk is folyamatosan, de én rosszul érzem magam...
Szerintetek miért érzek így?
Hát csajok akkor én is csatlakozok:)
Mi másfél éve próbálkozunk, kiderült, hogy a párommal vannak gondok. Azóta mi túl vagyunk 2 lombik próbálkozáson, most kezdtük volna a 3.-at áprilisban de most meg nálam találtak cisztát. SOHA nem volt se cisztám se cikluszavarom, persze most van... Bár állítólag ez is lelki eredetű.
És persze körülöttem is mindenki terhes: testvérem, barátnőm és egy rakat kolleganő meg ismerős. Akkor kezdem el magam én is rosszul érzeni amikor a saját testvérem terhességére lettem IRIGY:((( Nagyon megvetettem magam emiatt.
De el kell fogadni, nem szabad másokkal foglalkozni. Most várjuk, hogy helyreálljon a ciklusom és elkezdhessük a következő programot. Aminek már sikerülnie KELL:)
Úgyhogy kedves kérdésfeltevő: nem vagy szívtelen, látod mennyi sorstársad van:)
MINDENKINEK MIHAMARABBI SIKERT KÍVÁNOK!
egy 30 éves lombikos
Köszönöm csajok, aranyosak vagytok!
Örülök, hogy nem zakkantam meg, sem semmi más probléma nincs velem, és nem vagyok egyedül ezzel a dologgal.
Megnyugtattatok!
Tehát akkor: "türelem babát terem!"
Köszi a választ mindenkinek!!!
Szia
Én is így vagyok ezzel az unoka nővérem most szült az egyik legjobb barátnőm 2 hónap mulva fog szülni. A Másik meg akkor lett terhes amikor én. ( csak nekem el ment) Olyan rossz volt. Különben meg nem értek egyett azzal hogy aki 100 kg fölött van annak könyebb. Ez nem igaz.Nekem sem könnyű.
Szóval nem a suly a döntö. Remélem neked sikeres lesz a beültetés és hamar babázhatsz.
Szia!
Köszi a választ!
Neked is mihamarabbi babásodást kívánok!:)
Ehhez még én is hozzáfűznék valamit: bármilyen meddőségi oldalt megnézel, mind azt tanácsolja, hogy fogyjunk le, diétázzunk, méregtelenítsünk, legyünk fittek, figyeljünk a sav-bázis egyensúlyra, stb...
És most nem sértés, vagy ilyesmi, de akinek van egy kis feleslege, az nem igazán figyel pl. a sav-bázis egyensúlyra, meg ilyesmikre.
Lassan már ebben is kételkedem, hogy a súlynak bármi köze lehet a teherbeeséshez..
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!