Egy hete szédelgek, sápadt vagyok. Sok a savam, a melleim szurkálnak, vastag kék erek jelentek meg rajta, a bimbóudvaron is körbe. A hasam is fáj. És 2-3 napig vasízű volt a szám. Még 6 nap a nemvártig. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2016. nov. 13. 00:25
11/16 A kérdező kommentje:
Ja. A teszt negatív lett. Várom,hogy megjön, nem jön. De ebből doki lesz,tuti. Mert ez szerintem nem normális.
2016. nov. 16. 11:13
12/16 anonim válasza:
5# vagyok. Nekem az elso metszofogam torott kette amikor beleharaptam az almaba....sztem hetvegen tesztelj megegyszer. Majd ird meg. Ha negativ akkor viszont orvos. Remelem nem az lest mint nekem. Mert amikot ezek a tunetek jottek es negativ lett a teszt kiderult h sulyos refluxom van. Szoritok neked.
13/16 A kérdező kommentje:
Mindenképp írok. Szerintem megvárom a jövő hét elejét,hogy biztos legyek. Persze,ha addig nem jön meg. Idiótának érzem magam😯
2016. nov. 16. 11:25
14/16 A kérdező kommentje:
Drukkolok kedves 9-es! Nekem még nem jött meg, de a melleim "faltól-falug" érnek. Hányinger nincs,de fáradt vagyok. És mára az egész mellkasom eres. Majd meglátjuk! Veled mi a helyzet?
2016. nov. 17. 19:11
15/16 anonim válasza:
Köszi kérdező, nagyon bízom én is, éles fejfájás tünet és extra magas hő (37,5-6)tünet van még az előbbieken kivül, de egyenlőre semmi más tünet.
Na meg a mindennapos hasszurka. Pedig eddig csak peteérés körül volt. Szerintetek ez miért lehet? #9-es
16/16 anonim válasza:
Szia kérdező, na mi újság,teszteltél ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!