Jól látom? Halvány pozi? Elsőre láttam, de jó lenne ha Ti is megerősítenétek! El se hiszem! Mára nem vártam!
Szia !
Na mi lett végül, teszteltél azóta ?
Megmondom őszintén , hogy nekem volt jó pár ilyen Xepil tesztem !!! Sjanos baba sosem lett belőle. Tehát én ennek még nem hinnék, de kívánom hogy nálad másképp legyen !!!
Köszönöm!! :)
Voltam vasárnap ügyeleten,mert èjszaka barnáztam,meg egyszer napközben,(vasárnap reggel picit erősebb pozi tesztem volt ) na hát ahogy ott velem bántak,nem kívánom senkinek.csináltattak velem tesztet,ami negatív lett,ezután bunkózott az orvos,hogy minek csináltam tesztet,nem is vagyok terhes,mit gondolok,hogy ő majd pozit varázsol nekem a negatívból? Meg hogy mièrt olcsó 500 ft-os tesztet használok,semmire se jó,meg biztos azèrt mutattak otthon pozit a tesztjeim mert csak eláztattam..lekezelő volt vègig,beszólogatott csak.azóta se jött meg,a barnázás elmúlt,ès ma gabriellel is pozit teszteltem :) 2 fèle teszt is pozi,gondolom 2 nem ver már át :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!