Sikerült már valakinek a hőmérőzéssel ovu utáni első nap fiut "összehozni"?
Figyelt kérdés
2 lányom van szeretnénk 3 nak egy fiut is. :-)2016. nov. 11. 10:21
1/3 anonim válasza:
Szia! Èn hőmèrőztem,mikor lement a hőm reggel akkor voltunk együtt.Fiú lett aki már 8hónapos 😊
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok.De hallottam már olyat is aki ovu utáni nap volt együtt a párjával mègis kislány lett...Nekünk bejött hogy reggel voltunk együtt a férjemmel pont mikor leesett a hőm..Ès sikerült.Egy kislányunk már nekünk is van 😊Bár mi nem gyúrtunk a fiúra,ez az egy együttlét volt...Mert párom külföldön volt.De azt is megéreztem hogy sikerült ès azt is hogy fiú😁
3/3 anonim válasza:
Ovu utáni nap volt az együttlét. Fiú lett, de mellé grátisz egy hugi is (kétpetéjű ikrek). :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!