Ciklus 15. napján egy élénk piros vérpötty kevés nyákkal a WC-ben mit jelenthet?
Figyelt kérdés
2. babával próbálkozunk. Korábban mindig éreztem elég erős hasszurkálást a 14-15. nap környékén és abból tudtam, hogy most van a peteérésem. A lányom is így fogant. Olyan erősen szúrkált akkor a jobb oldalam, hogy alig bírtam kiegyenesedni. Ez pár óráig tart és vége. Most vártam a szokásos szurkálást és nem volt. Volt helyette azonban tegnap délután egy vérpötty kevés nyákkal pisilés után a WC-ben. Baj lehet vagy peteérés csak máshogyan, mint eddig? Jövő héten biztosan felkeresem az orvosomat, csak hasonló tapasztalatok érdekelnének. Hozzáteszem menzesz után is előfordult most 2-3 alkalommal, hogy pici barnás, véres foltot véltem felfedezni pisilés után(nem volt olyan élénk egyértelmű, mint tegnap). Korábban soha nem volt hasonló problémám. Mi lehet ez? Előtte és azóta sincs semmi más panaszom.2016. nov. 11. 10:08
1/2 anonim válasza:
Ha együtt voltatok előző nap a pároddal, akkor megrepedhetett egy ér és az távozott még némi spremával vagy nyákkal vegyítve.
2/2 A kérdező kommentje:
Nem tudtunk előző napon együtt lenni, sem előtte nap
2016. nov. 11. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!