30-án kellett volna megjönnie ma reggelre leesett a hőm 37-ről 36,6-re tüneteim megvannak vagy már ne is reménykedjek?
Szia.
Annyi idő már eltelt,hogy nyugodtan tesztelhess,csináld meg,mert már mutatnia kellene egy 90%-os eredményt.A hő leesése tényleg nem a legjobb előjel,de még ne aggódj,csinálj tesztet miharabb,akár már csinálhatod Clearblue-val bármilyen napszakban.Szorítok,írj.mit mutatott.Lizy
Szia!
Nekem is leesett 0,4 fokkal és mára vissza ment. TEsztelni még nem teszteltem. HA teszteltél szólj, mert nagyon érdekel. Én szorítok nagyon!!!!
szia
Szia!
Azt nem tudom hogy kimutatná e. Amikor én terhes voltam akkor a kimutatás előtt 12 napja voltunk együtt utoljára. Szóval ne add fel. Szólj ha teszteltél. én vagyok akinek szintén leesett a hője:)Egyébként szerintem azért mérd mert pl nekem ma reggelre visszament.Drukkolok.
Szia.
Ha 28 naposak a ciklusaid,akkor 20.án a ciklusod 18.-napján voltál,és ha az ovulációd pont a 14.napon,tehát 16.-án volt,akkor a tesztnek,ha babád van,holnap reggel nagyon-nagyon csíkosnak kellene,méghozzá 2 csíkosnak kellene lennie.:)De az ovulációd pontos dátumát,és a ciklusod hosszát Te tudod pontosan,én most a "nagykönyv" által leírtakkal számoltam.
Tehát lehet baba,nagyon annak tűnik,úgyhogy irány az első ügyeletes gyógyszertár,és holnap reggel várjuk a híreket.
Lizy
Szia!
Érdekelne, hogy baba volt-e a dologban!:) Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!