Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Másnak is volt, hogy clostys...

Másnak is volt, hogy clostys hónapban nem jött meg és a teszt negatív? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Annyira elkeseredtem. :( 10.23.án volt peteérésem 28.án voltam dokinál aki akkor 12,5mm méhnyálkahártyát mért. Orvos azt mondta hogy 11.06 teszteljek ha negatív vérzés 5. napjától ismét closty. teszteltem is tegnap is ma is negatív :( vérzés meg sehol :( Szerintetek mitől lehet?
2016. nov. 7. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:
Csinálja ezt a Closty, kitolja a ciklust sajnos. :(
2016. nov. 7. 11:03
 2/8 A kérdező kommentje:
de ha 23.án volt peteérés amit 5 nap múlva orvos "igazolt"hogy ténylegesen megtörtén 23.a+14 nap az 6.a akkor mért nem jön meg? :( olyan elkeserítő, hogy egy genetikai hulladék vagyok :(
2016. nov. 7. 11:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, múlt hónapban nekem is 5 napott késett. Closty-s hónapom van, mára (nem) várom, kíváncsi vagyok, menynit fog késni.
2016. nov. 9. 08:38
 4/8 A kérdező kommentje:

Sajnos még mindig nem jött meg:(

Orvos meg csak jövöhét szerdán tud fogadni. Most akkor ez azt jelenti,hogy mégse volt peteérésem?

2016. nov. 10. 17:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Azóta nem csináltál újabb tesztet? Lehet hogy akkor még kevés volt a hcg...
2016. nov. 11. 11:55
 6/8 A kérdező kommentje:
negatív sajnos tegnap csináltam :(
2016. nov. 11. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a closty nem meghosszabbította, hanem a hosszú ciklusomat beállította 28 naposra a múlt hónapban. Most 2. clostys hónapom 26. ciklusnapján vagyok. Vasárnapra nemvárom...Lehet, hogy terhes vagy, csak még a teszt nem mutatja ki, mert kevés a véredben a hcg-hormon. Tesztelj kétnaponta, s ha nem jön meg kb. 10 napon belül, menj dokihoz! Drukkolok, hogy baba legyen! Majd írj, hogy mi lett az eredmény! :-)
2016. nov. 11. 18:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy negatív. Már azért mutatnia kellene. Mindenképp beszélj az orvosoddal. Kívánom neked hogy mielőbb sikerüljön.
2016. nov. 11. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!