Ha elérhető könnyen a méhszájam akkor nincs baba? Vagy milyennek kel lennie baba esetén?
Figyelt kérdés
2008. okt. 4. 21:53
1/3 anonim válasza:
Szerintem saját magadnak a méhszájad állapotából nem tudod megállapítani, hogy terhes vagy-e.
Inkább vegyél tesztet.
2/3 anonim válasza:
Szia.
Előttem szólóval egyetértek,arról nem is beszélve,hogy a felesleges "felnyúlkálással" tönkreteszed a hüvelyflórádat,és még összeszedhetsz egy jókora fertőzést is.Teljesen felesleges.Még teljesen sterilnek mondott kézzel is nagyon könnyen megesik a baj.Arra való a teszt,valamint a naptár figyelése,abból megtudod,terhes vagy-e.Ha kimarad a mensid,kimaradás utáni 4.-5.nap tesztelj,és 90%-os eredményt kapsz.Bocs az off-ért.Lizy
3/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal!! Bár én is nyúlkáltam.... egyébként baba esetén középen van, vagy nehezen elérhetőnek és zártnak kell lennie! De magadnak ezt nem lehet jól megállapítani! Hány napod van még mensiig? Dory
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!