Szeretnem megkerdezni mert eddig sehol mashol nem mertem. Mult honapban 3 napot kesett a havim aztan megjott rendes piros ver volt gorcsoltem is de elotte 3hettel lefekudtunk a parommal es belemelvezett. Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Sajnos nem hasznalhat ovszert mert allergias en meg nem szedhetek tabit.Szerintetek terhes vagyok?2016. nov. 4. 11:20
11/12 A kérdező kommentje:
Veszek tesztet,es reggel megcsinalom...bar nagyon izgulok...tartok az eredmenytol...de melyik fajta teszt a legjobb,legbontosabb szerintetek? Koszonom a valaszokat.Szep napot mindenkinek.
2016. nov. 4. 12:37
12/12 anonim válasza:
Szinte mind1 ha az vagy kimutatja akár meik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!