Ilyenkor mi van? Vélemény? Meddig varjak? Mikor teszteljek ujra?
Még sose voltam ilyen helyzetbe.
Telefonomon menszi naptart hasznalok. Eddig mindig ugy jott meg ahogy behuzta a naptar.
Az utolso ket menszim okt.7-8 es szept.11-12
A naptar szerint 2an kellett volna megjonni.
Mindig elotte egy hettel mar fajtak a melleim olyan szinten h melltartot nm birtam elviselni. Most pedig hetfon lett erzekeny de nm veszes nm olyan mint maskor.
Hetvegen eros gorcsre ebredtem de azota semmi.
X epil tesztet hasznaltam. Nagyon nagyon extra halvany. 2 ismerosom is latja.
Clearblue tesztet is vettem es tegnap keso delutan lottem el az negativ lett. Jah es mara mar semmi mellerzekenyseg :/
Szeretkezes kozbe hanyingerem lett. Ami fura volt.
Tegnap leakart szakadni a derekam de az is elmult. Jovohetre kaptam idopontot a dokitol mert 2 eve nm jon a baba. Van mar egy lanyom. De vele teljesen mas volt :/
Tesztelni meg mar nm merek. Voltak csalodasok :(
Koszonom a valaszokat.
2 napot se szokott kesni. Ma hajnalba azt hittem megjon. De semmi.
X epil azert hasznaltam mert anno menszi elott 1 nappal mar kimutatta h terhes vagyok.
A dmbe csak CB ; x epil ; Predocter van :/
Gabriel tesztbe nm bizok mert mig 3 x epil teszten pozit mutatott azon meg semmit :D
3 nap mulva reggel elso vuzeletbol
Vagy vard meg amig dokihoz kerulsz
Am meg erdekes h mennyi embernek kell kulonbozo kutyu h "megismerje" a testet vagy h tudja mikor lesz mensije ...
Erdekes :/
Csak azt tudom hogy 27-28napos a ciklusom. Azt is tudom h ennyit nm szokott kesni.
10re van idopontom nm biztos barmit is fog latni meg a doki. De persze felhivom ha aktualis lesz es nm jon meg. Megkerdezem mi legyen akkor ;)
Próbáld meg a facelle tesztet a rossmannból. Nekem az nagyon szépen mutatta 2 nappal a nemvárt előtt a babát. Azt mondják, szellemcsikos, de akkor nem az, ha szabad szemmel, forgatás nélkül egyértelmű a második csík.
A felsoroltak közük én a predictort venném.
Délután ne tesztelj, max akkor, ha legalább 5 órát nem pisiltél előtte.
Drukkolok nagyon!
Jó látni, hogy most olyan sok a pozitív teszt azoknál is, akik évek óta vágynak babára!
22hkm
Nem tudok mit csinalni csak annyit hogy varok..... turelmetlenul...
Azert sem elem bele magam mert sok volt a csalodas :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!