Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyenkor mi van? Vélemény?...

Ilyenkor mi van? Vélemény? Meddig varjak? Mikor teszteljek ujra?

Figyelt kérdés

Még sose voltam ilyen helyzetbe.

Telefonomon menszi naptart hasznalok. Eddig mindig ugy jott meg ahogy behuzta a naptar.

Az utolso ket menszim okt.7-8 es szept.11-12

A naptar szerint 2an kellett volna megjonni.

Mindig elotte egy hettel mar fajtak a melleim olyan szinten h melltartot nm birtam elviselni. Most pedig hetfon lett erzekeny de nm veszes nm olyan mint maskor.

Hetvegen eros gorcsre ebredtem de azota semmi.

X epil tesztet hasznaltam. Nagyon nagyon extra halvany. 2 ismerosom is latja.

Clearblue tesztet is vettem es tegnap keso delutan lottem el az negativ lett. Jah es mara mar semmi mellerzekenyseg :/

Szeretkezes kozbe hanyingerem lett. Ami fura volt.

Tegnap leakart szakadni a derekam de az is elmult. Jovohetre kaptam idopontot a dokitol mert 2 eve nm jon a baba. Van mar egy lanyom. De vele teljesen mas volt :/

Tesztelni meg mar nm merek. Voltak csalodasok :(

2016. nov. 4. 02:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a Cb teszt azért lett negatív mert délután már annyira híg volt a vizeletemben a hcg hogy nem mutatta. Egyébként meg ne egy telefon alkalmazásra bízd a menstruációs ciklusod.. Az csak arra jó hogy megmutassa, hogy kb. Mikor esedékes de nem 100% főleg ha nem " tankönyvbe illő " a ciklusod hossza.. Reggeli első vizeletből tesztelj. Az X-epil szokott fals eredményt mutatni. De ha sose késik akkor esélyes a baba.
2016. nov. 4. 03:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem terhes vagy. A halvany teszt alapjan es a keses plusz tunetek. Gratulalok!
2016. nov. 4. 05:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

2 napot se szokott kesni. Ma hajnalba azt hittem megjon. De semmi.

X epil azert hasznaltam mert anno menszi elott 1 nappal mar kimutatta h terhes vagyok.

A dmbe csak CB ; x epil ; Predocter van :/

Gabriel tesztbe nm bizok mert mig 3 x epil teszten pozit mutatott azon meg semmit :D

2016. nov. 4. 07:14
 4/8 A kérdező kommentje:
A kerdesem az hogy akkor milyen tesztet vegyek? Mikor vegezzem el ? H tutira kimutasson vmit?
2016. nov. 4. 07:25
 5/8 anonim ***** válasza:

3 nap mulva reggel elso vuzeletbol

Vagy vard meg amig dokihoz kerulsz

Am meg erdekes h mennyi embernek kell kulonbozo kutyu h "megismerje" a testet vagy h tudja mikor lesz mensije ...

2016. nov. 4. 07:45
 6/8 A kérdező kommentje:

Erdekes :/

Csak azt tudom hogy 27-28napos a ciklusom. Azt is tudom h ennyit nm szokott kesni.

10re van idopontom nm biztos barmit is fog latni meg a doki. De persze felhivom ha aktualis lesz es nm jon meg. Megkerdezem mi legyen akkor ;)

2016. nov. 4. 08:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Próbáld meg a facelle tesztet a rossmannból. Nekem az nagyon szépen mutatta 2 nappal a nemvárt előtt a babát. Azt mondják, szellemcsikos, de akkor nem az, ha szabad szemmel, forgatás nélkül egyértelmű a második csík.

A felsoroltak közük én a predictort venném.

Délután ne tesztelj, max akkor, ha legalább 5 órát nem pisiltél előtte.

Drukkolok nagyon!

Jó látni, hogy most olyan sok a pozitív teszt azoknál is, akik évek óta vágynak babára!

22hkm

2016. nov. 4. 08:55
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem tudok mit csinalni csak annyit hogy varok..... turelmetlenul...

Azert sem elem bele magam mert sok volt a csalodas :(

2016. nov. 4. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!