Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van esély? Mit...

Szerintetek van esély? Mit gondoltok? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

30 napos ciklusaim vannak. Ebben a hónapban többek közt a 9.12,és a 15.napon voltunk együtt. Tegnap hihetetlen erős ovus fájdalmat éreztem!(15.napon) Akkor is együtt voltunk este.

A fájdalom enyhült a szeretkezés után,ma már csak pici nyilallásokat érzek a bal illetve a jobb petefészkemnél.

Szerintetek ez a hónap sikeres lehet?

Teszt tudom...Legkorábban 14 nap múlva,az esetékes menzeszem napján vagy ha már késik.

Végül is a kérdésem az annyi, hogy amikor nagyon erős ovulációs fájdalmam van és akkor IS együtt voltunk ez jelenthet valami biztatót? Előtte 2-3 nappal is együtt voltunk.

Miután elmúlt a fájdalom (ma) utána is van esély,hogy megfoganjon a kisbaba?

Köszönöm ha válaszolsz.

2016. nov. 3. 13:08
 1/9 anonim válasza:

Ha ovukor együtt voltatok van rá esély!

Mi ebben a hónapban ovu környékén (elötte 3nap,ovukor és utána,1nap) minden nap együtt voltunk!(egyépként is 2-3naponta vagyunk együtt csak itt ráerősîtettünk)

Használtam ovu tesztet is. Most én is bizakodom!

14-ére nem várom!

Neked mikkora (nem)kellene megjönnie?

2016. nov. 3. 13:24
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Elvileg 17-18-án nem kéne megjönnie:)

2016. nov. 3. 13:29
 3/9 anonim válasza:

( első vagyok)

Drukkolok!!

Majd irj mindenképp!

Egyépként nekem ovu óta folyton fáj a hasam alja. Hol szúr,hol görcsöl mintha megakarna jönni. A melleim is fájnak de az szokott is.

Ami még ,,új'' hogy leszakad a,derekam és nem szokott fájni bár azt sem hiszem h ez a beágyazódástól lenne.

Nem görcsölök rá a babára mert van már 3 gyönyörű gyermekem,de szeretném h összejöjjön!

Neked első baba lenne?

2016. nov. 3. 13:49
 4/9 A kérdező kommentje:

Én is szorítok neked! Mindenképp írni fogok.

Nem, nekem is van már gyermekem:) egy csodás 2 éves kislány.

Gratulálok neked:) szép nagy családod van:) drukkolok, h mielöbb érkezzen hozzátok a 4.baba;)

2016. nov. 3. 13:56
 5/9 anonim válasza:

Köszönöm!

Én is gratulálok a kislányodhoz!

2016. nov. 3. 14:01
 6/9 anonim válasza:

Szia!

Mizujs azóta?

Nekem sajnos megjött! 😥

Remélem te szerencsésebb leszel!!

2016. nov. 15. 17:01
 7/9 A kérdező kommentje:

Szia. Ugyan még 1 nap hátra van mensiig de egy illetve 2 csodás pozit teszteltem azóta:)

Neked meg kitartást kívánok és biztos, h elöbb is fog sikerülni mint gondolnád;)

2016. nov. 15. 20:12
 8/9 anonim válasza:

Szia!

De jóóó!

Gratulálok neked!Jó egészséget kîvánok nektek!

Mi sem adjuk fel,de majd jön ha akar! 😃

2016. nov. 16. 14:54
 9/9 A kérdező kommentje:

Szia kedves egyetlen válaszadóm :)

Visszaolvastam pár kérdésemet és gondoltam megkérdezem, hogy mi a helyzet veled azóta?

Összejött a kisbaba?

2017. jan. 4. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!