Nem alacsony a hőm?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete kezdtem el a hőmérőzést. Minden reggel ugyan ott mérem. Azt olvastam 36-36,5 a normális női testhőmérséklet. Nekem viszont 35-35,5között váltakozik. Nem tudom befolyásolja e de még szoptatok. Szoval attol,hogy ilyen alacsony van peteérésem és teherbe eshetek? Hónapok óta probálkozunk nem rég elkezdtem az E vitamint is szedni azt olvastam segít babás lenni :) ki mit gondol?2016. nov. 1. 20:23
1/4 anonim válasza:
Az én hőmből senki nem mondta volna meg h terhes vagyok,de még azt se h volt ovu 😁 és 17 hetesek vagyunk és szoptatok....
Az h van e ovud akkor derül ki ha végig mérsz egy ciklust.Akkor meg lehet mondani a hőből.
2/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, így lettem terhes az elsővel. Aztán pár év múlva kiderült hogy pajzsmirigy alulműködésem van, azóta 36,6 az alaphőm.
3/4 anonim válasza:
Szia,
én 2 hónapja kezdtem a hőmérőzést, az én alaphőm 35,9 és 36,2 között mozog. Viszont amikor peteérésem van, akkor gyönyörűen felugrik először 36,3-4, re és egészen 36,7-ig felmegy, és fent is marad menstruáció előttig.
Én is utánaolvastam, hogy normális-e az ilyen alacsony alaphő, de ez ugye személyenként változhat, de valóban utalhat pm alulműködésre is.
Ha nagyon aggaszt szerintem hőmérőzz még 1-2 hónapot, hogy több ciklusod követve legyen, és nézesd meg egy dokival, meg egy vérvétel sem ártana.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok :)
2016. nov. 2. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!