Megszakításos módszerrel csináltuk, de még nem jött meg a barátnőmnek, mikor 3 napja meg kellett volna jönnie. Terhes?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Kezdjetek gondolkozni Ti is. Mostani kerdes.
Utolsó: mi 2 évig védekeztünk így nem lettem terhes.Aztán mikor akartuk első hónapban összejött.De tudom itt ilyet nem szabad írni:-))
Amúgy írta hogy 5 napja voltak együtt.Így szerintem elég kevés esély a terhességre.
Nemrég készült egy kutatás, amiből az derült ki, hogy a férfiak kb. 40%-ának az előváladéka tartalmaz életképes spermiumot. Ez nagyjából megegyezik a megszakítás Pearl-indexével is.
Vagyis 100 nőből, akik így védekeznek, egy év alatt 30-40 esik teherbe.
Ez magyarázat arra, hogy miért válik be egyeséknél a módszer, másoknál pedig miért nem. De ki vállalja a felelősséget, hogy az adott férfi vajon a 60, vagy a 40 százalékba tartozik-e?
Ha terhes is a barátnőd nem azért késik mert 5 napja együtt voltatok, viszont ha mindig megszakításos módszert alkalmaztok és a barátnőd ciklusa közepén is együtt voltatok akkor már van rá esély.
Mi is több évig ezt a módszert követtük, de még számoltuk a napokat is, hogy mikor ne legyen action, sosem kellett tesztet vennünk. De ismerek másokat is akik ezt a módszert követték.
Mondjuk 18 alatt nem ajánlanám senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!