Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megszakításos módszerrel...

Megszakításos módszerrel csináltuk, de még nem jött meg a barátnőmnek, mikor 3 napja meg kellett volna jönnie. Terhes?

Figyelt kérdés
Nyilvan nem élveztem belé,de még most se jött meg neki,pedig mindig így csináljuk. És 5 napja csináltuk

2016. nov. 1. 18:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Kezdjetek gondolkozni Ti is. Mostani kerdes.

2016. nov. 1. 19:45
 12/18 anonim ***** válasza:
45%
9: Mi hónapok óta nem védekezünk sehogy, két naponta összebújunk, és nem estem teherbe. Akkor ezek szerint ez is megbízható fogamzásgátló módszer! Fogom is ajánlani mindenkinek!
2016. nov. 1. 20:00
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Mi hosszú évek óta a megszakításos módszert alkalmazzuk, de sosem lettem terhes így. Amikor gyermeket akartunk, első éles hónapban összejött. Eszemben sincs erre bátorítani senkit, de nem csak mi vagyunk így, olvasom, h sokan másoknak is megfelelő ez a módszer.
2016. nov. 1. 20:54
 14/18 anonim ***** válasza:
22%
Igen, utolso valaszolo, sokan probaltuk mar a megszakitasos vedekezest, de mivel ezt mi le is mertuk irni, te is es en is 0%-ot kaptunk a valaszunkra :-) :-D
2016. nov. 1. 21:03
 15/18 anonim ***** válasza:

Utolsó: mi 2 évig védekeztünk így nem lettem terhes.Aztán mikor akartuk első hónapban összejött.De tudom itt ilyet nem szabad írni:-))

Amúgy írta hogy 5 napja voltak együtt.Így szerintem elég kevés esély a terhességre.

2016. nov. 2. 08:14
 16/18 anonim válasza:
Már a TV is ezt harsogja, hogy a megszakításos módszer NEM védekezés. Mi akkor kezdtük el barátnőmmel, ezt a módszert, amikor már nem volt baj ha teherbe esik. Azóta van egy lányom.
2016. nov. 2. 10:57
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Nemrég készült egy kutatás, amiből az derült ki, hogy a férfiak kb. 40%-ának az előváladéka tartalmaz életképes spermiumot. Ez nagyjából megegyezik a megszakítás Pearl-indexével is.

Vagyis 100 nőből, akik így védekeznek, egy év alatt 30-40 esik teherbe.

Ez magyarázat arra, hogy miért válik be egyeséknél a módszer, másoknál pedig miért nem. De ki vállalja a felelősséget, hogy az adott férfi vajon a 60, vagy a 40 százalékba tartozik-e?

2016. nov. 2. 14:49
 18/18 anonim válasza:

Ha terhes is a barátnőd nem azért késik mert 5 napja együtt voltatok, viszont ha mindig megszakításos módszert alkalmaztok és a barátnőd ciklusa közepén is együtt voltatok akkor már van rá esély.

Mi is több évig ezt a módszert követtük, de még számoltuk a napokat is, hogy mikor ne legyen action, sosem kellett tesztet vennünk. De ismerek másokat is akik ezt a módszert követték.

Mondjuk 18 alatt nem ajánlanám senkinek.

2016. nov. 4. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!