Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhesség ha együt...

Lehet terhesség ha együt voltam a párommal az ovulácioja előtt 7 nappal és nem élveztem el benne? Kicsi az esélye?

Figyelt kérdés
2016. okt. 31. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Honnan tudod, hogy 7 nappal ovu előtt? Orvos ultrahang vizsgálattal igazolta, hogy éppen mikor ovulált?

Kicsi az esélye, igen. De jóval több, mint nulla. Ha szerencsejátékot akarsz játszani, akkor vegyél lottót, egyébként meg húzzál óvszert!

Tudod, innentől neked nincs beleszólásod abba, hogy lesz-e közös gyereketek, aki után 18 évig fizeted a gyerektartást. Ha kézben akarod tartani a sorsodat, és a családtervezést, akkor gumi nélkül el se indulj otthonról!

(Tudom, tudom, kényelmetlen, lelankad, kiszakad, túl szűk, és a többi hül.yeség....)

2016. okt. 31. 13:48
 2/8 A kérdező kommentje:

Oke,igazad van . Viszont naptrárazunk.

És meg volt 7-7,5 nap a pete-érés napjáig.

Ha mondjuk tényleg 7 nap volt meg és reálisan gondolkodunk szerintem sincs nagy esélye ..

2016. okt. 31. 13:53
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem kicsi az esélye..mi is csináltuk 1x 2x így és nem lett baj
2016. okt. 31. 14:24
 4/8 A kérdező kommentje:

Ijaj ez nyugtató válasz .

Nem is a para miatt,csupán kíváncsiság is.

Már egy orvost is meg kérdeztem és azt mondta hogy 5-6 nappal ovul előtt 10% az esélye vagyis kevés .

Akkor nekünk meg annyi sincs,mivel mi plusz egy nappal távolabb voltunk tőle .

:D

2016. okt. 31. 14:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem élveztél akkor ovuláció napján is kicsi az esélye, de valamekkora esély mindig van. Nem paráznék a helyedben. Teljesen biztonságos fogamzásgátlás nincs. Nyilván ahogyan csináltátok nem a legjobb hatásfokú védekezés, de tabletta mellett is estek már teherbe.
2016. okt. 31. 14:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi megszakítással voltunk együtt a vérzésem utolsó napján, tehát még volt 9 nap peteérésig.

Most 24 hetes terhes vagyok. :)

2016. okt. 31. 16:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem mindig a ciklus közepén van ovuláció!Ha olvasgatsz egy kicsit,van aki menses alatt lett terhes... Persze lehet most megússzátok,de a naptár módszer max annak jó,akinek nem baj,ha jön a baba.Mi menses előtt 1 héttel voltunk együtt,mert azt gondoltam,meg fog úgyis jönni..Hát így lett a második babánk!:) Ultrahangos csaj azt mondta,soron kívüli ovulációból lett....Uh jobb vigyázni!
2016. okt. 31. 17:22
 8/8 Vilcsianyuja ***** válasza:
Egyszer klubot kellene alapítani, naptár módszer mellett fogantak klubját. Elmondom, elég sokan lennénk, magamat is beleértve. A másik népes klub az időben kiveszem gyerekek klubja, abban is benne vagyok. Szóval csak hajrá.
2016. okt. 31. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!