Lehet terhesség ha együt voltam a párommal az ovulácioja előtt 7 nappal és nem élveztem el benne? Kicsi az esélye?
Honnan tudod, hogy 7 nappal ovu előtt? Orvos ultrahang vizsgálattal igazolta, hogy éppen mikor ovulált?
Kicsi az esélye, igen. De jóval több, mint nulla. Ha szerencsejátékot akarsz játszani, akkor vegyél lottót, egyébként meg húzzál óvszert!
Tudod, innentől neked nincs beleszólásod abba, hogy lesz-e közös gyereketek, aki után 18 évig fizeted a gyerektartást. Ha kézben akarod tartani a sorsodat, és a családtervezést, akkor gumi nélkül el se indulj otthonról!
(Tudom, tudom, kényelmetlen, lelankad, kiszakad, túl szűk, és a többi hül.yeség....)
Oke,igazad van . Viszont naptrárazunk.
És meg volt 7-7,5 nap a pete-érés napjáig.
Ha mondjuk tényleg 7 nap volt meg és reálisan gondolkodunk szerintem sincs nagy esélye ..
Ijaj ez nyugtató válasz .
Nem is a para miatt,csupán kíváncsiság is.
Már egy orvost is meg kérdeztem és azt mondta hogy 5-6 nappal ovul előtt 10% az esélye vagyis kevés .
Akkor nekünk meg annyi sincs,mivel mi plusz egy nappal távolabb voltunk tőle .
:D
Mi megszakítással voltunk együtt a vérzésem utolsó napján, tehát még volt 9 nap peteérésig.
Most 24 hetes terhes vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!