Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nem jön meg? Szerdán...

Miért nem jön meg? Szerdán kellett volna megjönnie, nem jott meg, csak barnazok azota is.

Figyelt kérdés
Pénteken teszteltem az negatív. Eddig még sosem maradt ki mensesem, PCO-t nem diagnosztizaltak, de a gyanúja megvan, kicsit felső értek felett volt az inzulinom (45,5) a 120 perces. Szerintetek ha a 2 nap kesesnel negatív volt már tuti hormon problema okozza?
2016. okt. 30. 09:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem cdak 6 nap késés után lett pozitív a tesztem. Nem félidőben fogant baba. 17hkm
2016. okt. 30. 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:
PCO és IR-ES vagyok nekem az inzulin 0 percnél 17,16 volt 120 percnél 46,17 szóval neked ez a 45,5 azt jelenti hogy Inzulinrezisztenciád van. Endroklinologus mit mondott? Nem kell 160 grammos szénhidrát diétát tartanod? Egyébként nekem PCO és IR mellett 1 éven belül sikerült teherbe esni. Rendszertelen vérzés mellett.
2016. okt. 30. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne gondolj azonnal a legrosszabbra vagy hogy babád lenne (persze ha szeretnél, akkor gondolj rá :) ). Nekem hasonló tüneteim voltak, amikor tüszőm volt (kisebb, mint a ciszta) - nem jött meg, de barnaztam. Szinte egy teljes ciklusom csúszott a tüsző miatt. Kipukkant, kicsit fájt, utána meg is jött normálisan. Szóval sok oka lehet ennek, amit leírtál, de pl a pco-soknak rendre menstruációs problémaik vannak. A kérdésedből ítélve nálad ez nem éppen gyakori... Próbálj, amennyire tudsz, optimista lenni és megnyugodni. Azért írtam le az én esetemet, mert talán mutatja, hogy sokkal kisebb probléma is tud hasonló tüneteket produkálni, olyan, ami nem súlyos.
2016. okt. 30. 10:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Teszteltek még szerdán, aztán kiderül, jövő heten hétfőn pedig megyek vissza az endokrinologushoz. Kedves kettes! Nekem a 0 perces csak 4,2, de nem mondott még semmit az orvos, mert meg csak a leletem van meg hétfőre van csak időpontom.
2016. okt. 30. 10:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Ameddig nem jön meg van remény. Próbálj nem izgulni bár tudom lehetetlent kérek... :) Tesztelj a szombaton reggeli vizeletből.
2016. nov. 2. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!