Mindenkinek volt mellfeszülése + fájása a terhesség elején?
Mármint a terhességi tünetekkor? mikor még nem volt biztos, hogy van baba?
Attól még, hogy nem érzek ilyet lehetek terhes, ugye?
Egyébként máj 1-re NEM várom..de sok helyen olvastam tünetnek a mellfeszülést..nekem abszolút "normálisak"..
Hasam fájogat, de az kétesélyes, hogy miért..félidőben volt pár nap mikor nagyon szarul voltam: hasszúrkálás, hányinger, szédülés, hőemelkedés..de azóta jól vagyok..
ma teszteltem negatívat..de szerintem még korai volt..
még reménykedem!!
és megpróbálok türelmesen váááárni..
Drukkolok hogy baba legyen.
Nekem a mellem általában feszülni szokott érzem ,hogy nagyobb. De most máshogy fájt. A hasam alja pedig szokatlan módon kb 5 nappal mensi előtt elkezdett mensiszerűen fájni és mégis megjött :( pedig olyan más volt most minden. Elegem van hogy így becsapom saját magamat. Én naív meg még reménykedtem. :(
Utolsó hozzászólónak..
Sajnálom, hogy megjött neked..sajnos én is attól tartok..
Néha úgy látom mintha nagyobb lenne a mellem..de lehet, hogy csak beképzelem. :-)
és ilyenkor olyan rohadt nehezen telnek a napok!!
de elsejéig semmiképpen nem tesztelek..elegem van a csalódásokból!
Nekemc ugyanolyan volt oldalt fájt a mellem mint mielött megjön. viszon a 26. nap körül kezdödött a hasszurkáls egyik oldalon majd a másik oldalon. ezek még nem utaltak semmire., 3 évet vártam a babára, a 29. napon délután lett halvány tesztem azért csináltam mert álmos voltam mindig, ez az egy ami nem volt jellemzö. az igazi tünetek a 6-7. hét körül jöttek.
32
Nekem iszonyatosan fájtak a melleim,izzottak forrók voltak a bimbóim viszkettek,hónaljban meg feszítettek.Száraz voltam mint a sivatag,és jött az a bizonyos fémes íz a számban.Szó szerint büdös volt a szám tőle:S
Ezek így együtt már gyanúsak voltak,másnap arra keltem,hogy jéééénem jött meg.Kimentem wc-re gondoltam pisi közben jön a mensi de semmi.Déluténi pisiből pozit teszteltem.
18 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!