Ovulációs teszttel kapcsolatban? Részletek lenn.
Október 13-án jött meg utoljára.
12. napon du. csináltam egy LH tesztet. Halvány lett, negatív.
Másnap de. 11-kor csináltam még egyet. Az kicsit erősebb, de még mindig negatív. Aznap du. megint csináltam, az halványabb lett.
Ma reggel csináltam az utolsót, ez lett a leghalványabb.
Ez mit jelent. A 13. napon volt a legerősebb, de halványabb a tesztcsíknál. Akkor nincs elég hormon a szervezetembe?
Vagy lehet később lesz csak csak pozitív? Lehet ilyen, hogy halványodik, aztán erősödik újra? Vagy ebben a hónapban már ne teszteljek?
Igen, Expect teszt.
Júniusba is csináltam ilyen tesztet. Akkor sokkal erősebb volt 2 napig. Abban a hónapban össze is jött a baba. de 8-9 hetesen leállt a szíve, ezért missed ab lett.
A műtét utáni hónapban nem volt peteérésem. 3-szor voltam akkor nőgyógyásznál, és nem látott semmit.
(Nem akartunk akkor még próbálkozni, csak kíváncsi voltam.)
Most pedig ilyen tesztjeim lettek.
Lehet, hogy a 2. tesztem pozitív volt?
Vagy lehet, hogy most se volt/lesz peteérésem?
Szerintem lehet, hogy az pozi volt! :) Voltatok együtt?
Nekem is missed ab volt áprilisban,rá két hónapra tehetbe is estem. :) Eddig minden oké! :)
Igen, szombaton és hétfőn voltunk együtt.
Akkor elvileg a kedd 11 órai lehet, hogy pozitív volt, és mostanában van a tüszőrepedésem.
Nagyon szeretnénk babát.
8 éve januárba volt missed ab-om, márciusban fogant a fiúnk.
Most szeptember elején volt a műtét. Azóta csak októberben jött meg egyszer.
Tudom, hogy kevés idő telt el, de letelt a 6 hetes tilalom, és nem szeretnénk védekezni.
2 hét múlva kiderül :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!