Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az lehet hogy a inernetről...

Az lehet hogy a inernetről rendelt sok db od teszt nem ér semmit? Ha nem jött meg a vérzésem akkor elvileg bármilyen erősségű a teszt kimutatná ugye?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam hogy ezek a sok db os netes tesztek becsapàsok. Ha vennék egy clearbleu vagy facelle tesztet az màr kinutatnà előbb talàn mint ezek az olcsòk? Tanàcstalan vagyok.
2016. okt. 26. 07:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem szamit,hogy az olvsobb 80 ft-os vagy a 900 ft-os Gabriel stb tesztet veszed. A reagens ugyanaz,Hcg hormonra reagal,az erzekenyseg lehet mervado.

De! Ket gyerekem van,mindketto ovus teszt kozremukodesevel jott ossze,mindketto az elso honapban. Az elsonel a 10. dpo-n teszteltem eloszor,a masodikkal a 9.napon. Mindketto halvany,de pozitiv volt.Ezek vateras olcsok voltak.Aztan amit masnapokon csinaltam,a rossmanos 400 ft-os,x-epil,illetve valami mas aminek nem emlekszem a nevere de 900 ft volt,azok is halvanyak lettek. Annyi volt hogy a vateras olcsok altalaban 2,5 mm szelesek,azokon nehezebb eszrevenni mint pl a rossmanos vizeletsugaras 400 ft-oson ami szelesebb. De a vateran is lttam 3,5 mm szeleset,azon eleg jol latszik.

De osszegezve,engem nem csapott be egyszer sem a vateras sem.

2016. nov. 1. 23:41
 12/12 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. 5 nap kesessel idzonyatos gorcsok kozepette es egy nagy darab valami tavozasa mellett megjott.😣
2016. nov. 2. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!