Minden teszten van száradási csík? O. o
Figyelt kérdés
Elég sok tesztett csináltam már életemben.... Eddig egyszer volt száradási csíkos mikor kicsit elrontottam a tesztet..... Mult héten csináltam egyet negatív lett.. Csináltam még egyet hát ilyen száradási csíkos lett... Még kettőt csináltam ma és látom rajta a második csíkot fehéren... Általában lehet ezeket látni fehéren? Mostani teszteket nem rontottam el....2016. okt. 24. 14:55
1/7 anonim válasza:
Időntul szinte minden teszten lesz valamilyen plusz csik.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Csak fura volt hogy eddig szinte soha egy alkalmat kivéve..most meg 3x is. És csak egy fajta tesztet szoktam venni régóta ..
2016. okt. 24. 15:07
3/7 anonim válasza:
Nekem sosem volt plussz csík száradás után. Több fajtát is használtam. HA volt valami, volt baba is.
4/7 anonim válasza:
Én se láttam még száradási csíkot de gondolom azért, mert ha azt írja 15 percen túl érvénytelen, akkor ki is dobom. Nem szoktam tartogatni és szerintem annyi idő alatt nem szárad ki.
5/7 anonim válasza:
Ensem lattam soha szaradasi csikot, mert mindig kidobtam de amikor ott maradt utana elofordult h rozsaszin is lett a masodik..
6/7 anonim válasza:
Csináltam már pár tesztet több fajtát de egyik teszten se lett száradási csík. Amikor pozitív lett az egyértelmű volt
7/7 anonim válasza:
Ha feher a csik akkir az nem pozitiv. Az a tesztcsik ami nem szinezodott el tehat negativ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!