Én egy 26 éves lány vagyok. A párommal szeretnénk kis babát.14. Volt meg a menszeszem ami 5 napig tartott. A ciklusom hossza 28 napos. És mikor vagyok esedékes a teherbe esésre?
Ha "tankönyvi" a ciklusod, akkor most szombaton lesz peteérésed. Peteérés előtt már 3-4 nappal lehet próbálkozni, előtte való nap és aznap van a legnagyobb esély a teherbeesésre. Persze nem vagyunk egyformák, lehet máskor van peteérésed, emiatt van az hogy bármikor teherbe eshetsz, de a legvalószínűbb az a péntek-szombat-vasárnap lesz!
24 hkm
Bocsi hogy ezt írom, de ha gyereked lesz azért ennél durvább kérdésnek is utána kell tudj nézni.
Interneten ezer kalkulátort és mobilra letölthető appot tálalsz. Ott tudod vezetni is az együttléteket kiírja hogy mikor mennyire esélyes a teherbeesés stb.
Az a mondat meg nem értelmes, hogy mikor vagyok esedékes a teherbe esésre.
Nem kötözködni akarok, de azért gondolom te is a legjobbat szeretnéd a gyerekednekl és nem szégyen a tanulás semelyik életkorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!