Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Barátommal pénteken együtt voltunk.Mikor előjáték közben elment utána "feltakarítottuk" és kb fél percre betette. Utána rögtön húzott gumit.Most kezdtem én is gyógyszert szedni,de az elején vagyok még. (5napja szedem) Lehetek terhes?
2016. okt. 23. 17:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen lehetsz kicsi az esély de az mindig van
2016. okt. 23. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:

Kérdés mit jelent a "feltakarítás". Ha most csak úgy megtörölgettétek, simán maradhatott a hímvesszőn annyi sperma, ami elég a teherbeeséshez. Akárha csak fél percet voltatok is együtt.

Másik. Habár szeded a gyógyszert, de a fog.gátló használati utasításán rajta van, hogy mikortól biztonságos, és ez a legtöbb foggátló gyógyszernél a második levélt jelenti.

Szóval befigyelhet egy kósza ovuláció még az 5. Napja szedett fog. Gátló mellett is, bár nem.valószínű.

A kérdésre a válaszod: lehetsz terhes, csak kisebb eséllyel. Viszont ezek a kis esélyek nem fognak vígasztalni, ha esetleg mégis összejön.

Így utólag nincs mit tenni, csak reménykedni, hogy nem lettél az, aztán köbetkező alkalommal óvatosabban együtt lenni.

2016. okt. 23. 17:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Legalább az első hónapban KELL A KIEGÉSZÍTŐ VÉDEKEZÉS!!!!!!! Mellesleg ne utólag húzzon már óvszert.. A húgycsőben még lehetett sperma ami az előváladékkal a hüvelybe kerülhetett szóval igen lehetsz Terhes!
2016. okt. 24. 04:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!