Lombik program kell elkezdeni ha minden vizsgalat megvan. Mikor lehet leszivni?
Bocsánat, de én nem pontosan értem, hogy mi itt a kérdés.
Van 7 tüsződ, de mekkorák, mit jelent a normál ultrahang? Minek az időtartamára vagy kíváncsi?
Lombikos anyukaként igyekszem megválaszolni a lombikor kérdéseket, de itt tényleg nem tudom mire vagy kíváncsi.
Folyt. Tüszöm a jo.
Es hogyha elegendo es jo a tuszo akkor is kell e hormonalis gyogyszer vagy sem.
Kell, minimum 16 millisnek kell lenniük, de 18-20 meg jobb. Lombikban 7 tuszo meg nem számít különösen jonak.
A ciklus 2-3 napján kezdtek nekem a stimulációt. Elsőre a 15. Másodszorra a 16. Napon volt a leszívás.
Lombikot spontán ciklusban nem csinálnak.
A méret alapján neked úgynevezett alaptuszoid voltak, amiket lehet noveszteni. Spontán ciklusban 1-2 indul be.
Felek hog felboritja az ember hormon haztartasat.. :/de ertem tehat mindenkeppen szukseges.
Ertem koszonom.
HA nálad minden rendben, akkor gondolom, a párod eredménye indokolja a lombikot. Mindenképp kapsz hormont, de ne aggódj, nem borítja fel a hormonháztartásod, mert jó esetben csak 1x van, de ha mégsem sikerülne, akkor is több hónap szünetet hagynak 2 stimuláció között.
Ill ha jó a petesejted, esélyes, hogy tudnak lefagyasztani is embriót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!