Beágyazódási vérzés, menstruáció, vagy félidei vérzés?
nem, óvszerrel védekezünk, de nem volt nálunk, de vigyáztunk, nem bennem ment el, csak ugye előváladék.
Tegnap amikor jelentkezett a vérzés puffadtam is, és menstruáció szerű fajdalmaim is voltak. Ma is már többször kellett tampont cserélnem annyira erős, és a wcben és a wc papíron is látszik az élénkpiros vér..
Ha olyan erős a vérzés, hogy naponta több tampon is kell, az nem beágyazodás, hanem menstruácio. A beágyazòdás kb 1-2 folt vér max, de nagyon kevés nőnek van ilyen.
Egyszerűen hamarabb jött most meg, megúsztad, ennyi.
Legközelebb vedekezz rendesen!
Akkor biztosra vehetem, hogy ez menstruacio? Igen több tampon kell..
És akkor ugye tegnap jott meg akkor tegnaptól számoljam a ciklusomat újra? szeretném ezután újra elkezdeni a fog.gátlót, mert nem szeretnék még munka és iskola mellett ezen is stresszelni...nagyon megijedtem, mert ezt az alkalmat leszámítva mindig védekezünk, és eddig nem is volt probléma..(kopp.kopp. :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!