Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Igaza lehet az orvosnak?

Igaza lehet az orvosnak?

Figyelt kérdés

Voltam nőgyògyàsznàl aki azt mondta hogy ha ilyen kevès petesejtem van akkor semmi esélyem a terhességre. Jobb oldalon 1 db pete volt bal oldalon 4 db. Es azt mondta hogy valoszinuleg nincs ovum se. Pedig most is éreztem a fàjdalmakat amit szoktam pé környékén. Mellbimbò fàjdalmam van és szurkàl a jobb petefészkem folyamatosan. Elvileg 6-7.dpon vagyok màr. Fogadjam ezt el vagy mit tegyek??? Linkelem a mostani görbèm.

[link]

2016. okt. 20. 14:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A vérzésed nem volt túl határozott! 2 napig enyhe vérzés??
2016. okt. 20. 14:36
 2/12 A kérdező kommentje:
Igen. Elso nap enyhe masodik nap pecsetelo verzes inkabb csak.
2016. okt. 20. 14:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem negyedfokú endometriózisom van, ami mindenre kiterjedt, mindkét petefészekben cisztával, megtört petevezetékkel, és 8 cm-es miómával,( ez így mind egyszerre ) azt mondták hogy nem sok esélyem van gyerekre. második próbálkozós hónapban terhes lettem. Úgyhogy ennyit a dokikról.
2016. okt. 20. 14:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Mi az hogy kevés petesejted van? Ennyi volt az érésben lévő, mert akkor az elég. Vagy mire gondolt?

A vérzés miatt tuti hogy elmennék teljes kivizsgàlàsra ha mindig ilyen.

2016. okt. 20. 14:50
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem mindig ilyen. Atlag 4-5 napos.

Hàt ez az amit nem értek én sem. Mert elvileg amikor voltam nala nem tudom milyen petéket làtott. Azt mondta ilyenkor làtbi kellene legalàbb 10-15 petesejtet. Es hogy ez nagyon kevés nàlam. Igazabol 3 eve varunk a babara....

2016. okt. 20. 14:55
 6/12 VeDi84 ***** válasza:
100%
Stimulálva vagy? Vagy miért mondja a doki, hogy 15db tüszőt (nem petesejtet) kéne látnia. Az elég fájdalmas, hiperstimuláció is lehetne. Nem értem miért nem elégedett a 4db tüszővel!
2016. okt. 20. 15:14
 7/12 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok stimulalva. Azt mondta minimum 10 db nak kellene lennie....
2016. okt. 20. 16:02
 8/12 VeDi84 ***** válasza:

Hmm, ezt nem értem.

Ne értsd félre, nem akadékoskodni szeretnék, vagy a szavadat felülbírálni. De 4 lombikon vagyok túl, nem kis dózisú stimulációval, és a így sikerült nálam max 6 tüszőt "csinálni", amiben 2 petesejt lett. Bár, engem nehéz stimulálni. Aki rendesen reagál a hormonokra, azoknak szokott 10-15 lenni!

2016. okt. 20. 16:08
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem nem ertelek felre. En sem ertem miert nem eleg az az 5 db amit talalt. Es köszönöm a valaszokat!
2016. okt. 20. 16:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Keresnék egy màsik orvost.

Én azt az elvet vallom, hogy ha egy doki mondja hogy nem oké, még feltételezem azt hogy ő nem elég körültekintő.

Ha a következő is azt mondja, akkor kezdem elhinni. És ha a harmadik is, akkor talàn beletörődök.

A helyedben eleve meddőségben jàrtas orvost keresnék.

2016. okt. 20. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!