Igaza lehet az orvosnak?
Voltam nőgyògyàsznàl aki azt mondta hogy ha ilyen kevès petesejtem van akkor semmi esélyem a terhességre. Jobb oldalon 1 db pete volt bal oldalon 4 db. Es azt mondta hogy valoszinuleg nincs ovum se. Pedig most is éreztem a fàjdalmakat amit szoktam pé környékén. Mellbimbò fàjdalmam van és szurkàl a jobb petefészkem folyamatosan. Elvileg 6-7.dpon vagyok màr. Fogadjam ezt el vagy mit tegyek??? Linkelem a mostani görbèm.
Mi az hogy kevés petesejted van? Ennyi volt az érésben lévő, mert akkor az elég. Vagy mire gondolt?
A vérzés miatt tuti hogy elmennék teljes kivizsgàlàsra ha mindig ilyen.
Nem mindig ilyen. Atlag 4-5 napos.
Hàt ez az amit nem értek én sem. Mert elvileg amikor voltam nala nem tudom milyen petéket làtott. Azt mondta ilyenkor làtbi kellene legalàbb 10-15 petesejtet. Es hogy ez nagyon kevés nàlam. Igazabol 3 eve varunk a babara....
Hmm, ezt nem értem.
Ne értsd félre, nem akadékoskodni szeretnék, vagy a szavadat felülbírálni. De 4 lombikon vagyok túl, nem kis dózisú stimulációval, és a így sikerült nálam max 6 tüszőt "csinálni", amiben 2 petesejt lett. Bár, engem nehéz stimulálni. Aki rendesen reagál a hormonokra, azoknak szokott 10-15 lenni!
Keresnék egy màsik orvost.
Én azt az elvet vallom, hogy ha egy doki mondja hogy nem oké, még feltételezem azt hogy ő nem elég körültekintő.
Ha a következő is azt mondja, akkor kezdem elhinni. És ha a harmadik is, akkor talàn beletörődök.
A helyedben eleve meddőségben jàrtas orvost keresnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!