Segítség mensielőtti barnázás missed ab óta?
Az E vitamint azért kell szednem mert 3 mm volt a nyálkahártya sokáig :( előző honapban lett végre 7 mm:( de akkor hagyjam abba? a PCO-mat 3. orvos tudta megmondani, másfél évig nem jött meg a mensim, ö mondta hogy tele vannak cisztával, bromocriptint kaptam rá, aviva tornára mentem, pajzsmirigyre euthyloxot kaptam, ami meghozta a mensimet, rá 11 hónapra teherbe is estem.
a vetélés ota vannak más problémáim, hogy barnázok mensi előtt és darabos...utáa nézek ennek a trimeszternek, még nem hallottam rola, köszi. azt mondta a dokim uh-n hogy látott sárgatestet uh peteérésem elvileg van, páromnak a spermái jok! nem tudom mitévő legyek:(most kértem időpontot másik orvoshoz is, nekem gyanus h nem tud felépülni a nyálkahártya de nem tudom mitől.
Értem!Ha neked jót tesz,abba ne hagyd!Én csak a saját tapasztalatomat írtam,nekem nem vált be!
Lehet az alap betegség miatt nem jön össze könnyen!:( A Trimesztert sokan dicsérik,de mint írtam,az sem mindenkinek válik be!Meg ha Hashimotó pajzsmirigy alulműködésed van,jódtartalmú vitamint tilos!!!(Ha magas az ATPO-d)
Annyi,hogy ha ennyire sok kis cisztád van,műtétre nem gondoltak?!Mert ha súlyos,azért megműtik.Bár ha szépen látszott sárgatest,akkor lehet nem befolyásolja ennyire!
Minden esetre menj addig,míg eredmény nem lesz!Én ezt tenném!Átérzem a helyzeted,de hidd el,sikerülni fog!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!