Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen okai lehetnek ha nem...

Milyen okai lehetnek ha nem sikerül teherbe esni?

Figyelt kérdés
Már lassan egy éve próbálkozunk sikertelenül. Minden egyes hónapban egyre nagyobb a csalódás. Milyen okai lehetnek amiért nem sikerül? Vitamint szedek, egészségesen élünk,ovulációs tesztet is használok így azt is tudom hogy mikor van a peteérésem. Az orvos azt mondja még várjunk pár hónapot aztán menjünk kivizsgálásra. 11. hónapja próbálkozunk eddig sikertelen minden hónap.

2016. okt. 20. 10:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Számtalan!

Az ovulációstesztnél sokkal biztosabb az uh. Én már alapból elmentem volna,hogy megnézessem, tuti van-e egyáltalán peteérés. És még ha van is, akkor sok dolog lehet, ami gátolja. Én a helyetekben egy év után már nem várnék.

2016. okt. 20. 10:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minél előbb doki.Nálam is mindent rendben találtak,mégis az első vetélés,majd pajzsmirigy alulműködés derült ki.Szedtem rá hormont,de ïgy is clostilbegyt kellett,hogy legyen rendes peteérés.Rendszeres menses volt mindig,szóval én is azt hittem,van peteérés.Amúgy még inzulinrezisztencia,PCO is nehezítheti.Meg persze ha a hormonoknál van kisebb gond,már az is gátolhatja(magas prolaktin,alacsony progeszteron stb)Vagy a férfinál is lehetnek gondok."Meddőségi" kezelést kezdenek,ahol első lépés,hogy a férfinak is mintát kell vizsgáltatni.Mi így kezdtük.Az első clostis hónapban megfogant.Azota a második spontán megfogant,már 2,5éves.Sok sikert!
2016. okt. 20. 10:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Sose értettem az orvosokat, akik ezzel a baromsággal jönnek, hogy mikor már hónapok óta semmi, akkor közlik, hogy várjál még hónapokat. Mire? Keress másik orvost. Sokszor olyan probléma van, amit tök hamar meg tudnak oldani és azonnal jön is a baba. Nem is tudom, hogy ebbe bele se gondolnak, mikor ilyeneket mondanak, hogy várjál még hónapokat, holott már majd egy évet vártál eddig is?
2016. okt. 20. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy meddőségi központot. Ott párhuzamosan vizsgálnak mindkettőtöket.
2016. okt. 20. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!