Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyakori vizelési inger lehet...

Gyakori vizelési inger lehet terhesség tünete?

Figyelt kérdés

gyakori fizelési inger + sok vizelet, pedig alig ittam, legalábbis nem annyit amennyi 20 percenként kijön

plusz a melleim majd leszakadnak úgy fájnak és érzékenyek

7 nap van menstruációig.

2016. okt. 19. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
A gyakori vizelési inger a korai szakaszban a hormonok miatt van. Szerintem ennyire korán még nem lehet semmilyen tünet. Még be se fejeződött a beágyazódás.
2016. okt. 19. 18:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet de nem menzi elött egy héttel. Szerintem lehet hogy csak fel vagy fázva. Ha még 1 hét van a menzidig akkor még a beágyazódás sem történt meg. Szóval várd meg míg késik pár napot a menzid és csinálj egy terhességi tesztet. 28 hkm
2016. okt. 19. 18:06
 3/4 A kérdező kommentje:
de nem fáj, voltam már felfázva, lehetséges, hogy csak felhalmozódott víz ürül ki ? védekezünk, csak néha beparázok
2016. okt. 19. 18:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint lehet :))) kb menstruaciom előtt egy héttel szörnyű napom volt nem tudtam elmenni otthonról sem annyire kellett nonstop pisilnem... Egyáltalán nem gondoltam terhességre én is arra gyanakodtam hogy felvagyok fázva augusztusban gondoltam hogy megártott a fürdőzés.. Másnap semmi bajom nem volt. Azota se éreztem hasonlót! Menstruáció heten pedig sok volt a gyomorsavam nem gondoltam babára mivem a gyomorsavamra kezeltek már míg három nap késéssel bebizonyosodott hogy baba van a dologban :)))

Szoval szerintem lehet előjel :) mindenkepp vard meg hogy késsen utana tesztelj :)))

11hkm :))

2016. okt. 19. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!