Ma kéne megjönnie, de még nem jött.28. Nap a hasam tegnap görcsölt, ugye nem leszek terhes? A barátom betette gumi nélkül 10 mp-re.
Lássátok az alabbi kérdést itt is parázs vita folyik de az 5 válaszoló jol leirja a dolgot.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__fogamzasgatlas__3..
Kedves nyolcas én történetesen a nőgyógyászaton dolgozom, szakemberek mellett és valoban úgy igaz ahogy a hatos leirta, a Cowper mirigyek egy árva darab spermiumot sem termelnek előző válaszoló azt is pontosan leirta milyen esetekben lehet az elovaladekban mégis spermium.Az előző ejakulációból visszamaradt spermiumok esetében. Azoknál a nőknél akik azzal jönnek, hogy ők az előváladektol lettek
terhesek mindig kiderül hogy termeszetesen ondó is volt a dologban, de vagy nem vette észre a párjuk az ejakulációt vagy későn kapcsolt és valamennyi ondó bekerult a hüvelybe. Jó magam is megszakitassal vedekeztem sok évig és csak akkor lettem terhes amikor már nem szakitottuk meg. Egy egészséges nőnek védekezés nélkül is csak kb 30% esélye van a fogamzàsra egy hónapban. Akkor vajon mennyi az eselye ha csupan néhány darab kerül a hüvelybe, és az sem a kezdő lendülettel ?
Üdv. egy asszisztens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!