Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napja késik, folyton mindjár...

3 napja késik, folyton mindjárt megjön érzésem van, kicsi hasszurkák, stb. Ma reggel pedig enyhe fehéres folyás jelentkezett. Ez most a baba jele, vagy, hogy meg fog jönni?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 26. 10:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok,tiszta szívből!Kérlek,mondd el a férjednek!Ne foszd meg Őt egy ekkora boldogságtól!Ez egy csoda!Mi 8+1 hetesek vagyunk,és annyira örült a Drágám,és jön haza,és egyből megy Bogyóhoz,-a pocaklakómat hívjuk így-had sírdogáljon Ő is örömében,így 20 hónap után.Nem lesz semmi baj,de mostantól a cipelésnek,emelgetésnek vége,vigyázz nagyon magatokra!Én is aggódom,h mi lesz a köv UH-on,de majdcsak megsegít a Jóisten:)
2010. ápr. 27. 07:47
 12/16 anonim ***** válasza:

Gratulálok, nekem 1-én van a nem várt, remélem sikerül.:))

Sok Boldogságot!!!

2010. ápr. 27. 08:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Teljesen úgy érezted, mintha megjönne?? Vagy azért másabb mint máskor?
2010. ápr. 27. 08:08
 14/16 anonim ***** válasza:

nagyon gratulálok!

esetleg tudod, hogy most hogyan sikerülhetett? úgy értem valamivel rásegítettél, hogy ennyi idő után most sikerült? hátha tudnál tapasztalataiddal másoknak is segíteni.

2010. ápr. 27. 08:12
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok és élvezd ezeket a csodálatos hónapokat mert ez nem ér fel semmivel az életben.

3 kislány anyukája. És mindenkinek szorítok. Nekem is nehezen sikerült a két kissebbik és tudom min mentek keresztül. Kitartás.++++++ mindenkinek.

2010. ápr. 27. 08:50
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

A kérdésekre válaszolva: Pont úgy voltam, mint bármikor, még a mensi előtti idegbajom is megvolt, mondta is a férjem, hogy tuti megint megjön majd.

Tehát, nekem semmi jele nem volt igazából.

Az, hogy miképp sikerült ennyi idő után, nem tudom. Valahogy spontán összejött. A férjemnek elmondtam, nagyon boldog volt és az orvosommal is közöltem, már holnap látni akar. Mindenkinek kívánok mielőbbi hasonlókat!

:)

2010. ápr. 27. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!