3 napja késik, folyton mindjárt megjön érzésem van, kicsi hasszurkák, stb. Ma reggel pedig enyhe fehéres folyás jelentkezett. Ez most a baba jele, vagy, hogy meg fog jönni?
Gratulálok, nekem 1-én van a nem várt, remélem sikerül.:))
Sok Boldogságot!!!
nagyon gratulálok!
esetleg tudod, hogy most hogyan sikerülhetett? úgy értem valamivel rásegítettél, hogy ennyi idő után most sikerült? hátha tudnál tapasztalataiddal másoknak is segíteni.
Gratulálok és élvezd ezeket a csodálatos hónapokat mert ez nem ér fel semmivel az életben.
3 kislány anyukája. És mindenkinek szorítok. Nekem is nehezen sikerült a két kissebbik és tudom min mentek keresztül. Kitartás.++++++ mindenkinek.
Köszönöm mindenkinek!
A kérdésekre válaszolva: Pont úgy voltam, mint bármikor, még a mensi előtti idegbajom is megvolt, mondta is a férjem, hogy tuti megint megjön majd.
Tehát, nekem semmi jele nem volt igazából.
Az, hogy miképp sikerült ennyi idő után, nem tudom. Valahogy spontán összejött. A férjemnek elmondtam, nagyon boldog volt és az orvosommal is közöltem, már holnap látni akar. Mindenkinek kívánok mielőbbi hasonlókat!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!