Barátommal, szerelmeskedtünk és bennem ment el mert ki akartuk próbálni a szabad szexet, az alkalmazásom szerint kicsi esélyem van a terhességre, mert a 7. napon éjszaka voltunk eggyütt és a 8. naptól vagyok termékeny, nem lehet ebböl baba ugye?
"ki akartuk próbálni a szabad szexet" - szedj gyógyszert vagy tervezzetek gyereket, akkor annyit próbálgathatjátok, amennyit akarjátok
"az alkalmazásom szerint" - bammeg, ez az agyhalott korosztály, az ájfónod visz majd abortuszra, vagy fizet mindent neked ha terhes leszel?
"vagyis okosan csináltuk" - Iiiiigen, a számból vetted ki a szót, OKOSAN :D
És egyébként tényleg, miért utólag teszitek fel ezeket az agyhalott kérdéseket? Komolyan nem hiszem el ezt a sok szerencsétlent.
ha utánanéztél a naptármódszernek, akkor tudod, mennyi a hatékonysága...25%.
Tehát ez azt jelenti, hogy 100 nőből egy év alatt 25 esik teherbe a naptár módszer használata esetén.
Én erre nem kötnék életbiztosítást.
Azt javasolnám, hogy a naptár módszert olyankor használd, ha egyelőre nem akarsz teherbe esni, de nem okozna nagy problémát, ha jönne a baba.
Ha nem vagy így ezzel, akkor ku rvára NEM CSINÁLOD OKOSAN.
Kérdező, 32 éves házas nő vagyok és ha gyereket akarnék, pont így csinálnám :D
A naptármódszer nem biztonságos, tablettát szedj vagy gumit húzzatok, ha nem akartok még gyereket. Nincs gond az alkalmazással, de önmagában nem elég hatékony, kell mellé a gumi. Azért en hatásos, mert a szervezet nem egy gép, ami pontosan működik hónapról hónapra éveken át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!