Megnéznétek a görbém?
Figyelt kérdés
Nem mértem egész hónapot mert 2 hetet nagyszülőknél voltunk,a lázmérőm meg itthon maradt. Egyébként ebben a hónapban rá is akartam hagyni a hőmérőzést de mégsem bírtam ki. Lehet így is hogy volt ovum? 36.4-5-6 szokott lenni az alaphőm és 12-13 napos a luteálisom.
2016. okt. 15. 07:52
1/2 anonim válasza:
Sajnos ez értékelhetettlen mert vérzéstől kell mérni a hőt minden nap. Közvetlenül ébredés után.. Így nem lehet tudni hogy volt e ovulációd..
2/2 anonim válasza:
Ovulációd biztos volt,alaphő nem szokott 37 fok lenni. Csak kérdés ,hogy mikor. Ha neked mindig 36,4 körül van az alaphőd akkor már rég megvolt az ovud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!