Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Megjött a bajom 2napig volt rendesen és most jóformán semmi nincs .2016. okt. 13. 20:00
2/15 anonim válasza:
Védekeztek? Mikor voltatok együtt? A ciklusod hanyadik napján?
3/15 RRR válasza:
teszt?
nem vettél be esemény utánit a közelmúltban?
4/15 A kérdező kommentje:
Több mint 2 hete voltam együtt a barátommal,de kivette és láttam hogx kiveri ,nem vettem be semmit
2016. okt. 13. 20:09
5/15 anonim válasza:
A szeplőtelen fogantatás lehetőségét sem szabad kizárni...
6/15 RRR válasza:
az még,nem jelenti azt,hogy nem lettél terhes
csinálj holnap egy tesztet
amúgy a lidl-ben 800ft 12db gumi.....és a szex is ezerszer jobb ,ha nem kell a kivevésre koncentrálni,,meg félni
7/15 anonim válasza:
A megszakításos szex Nem Védekezés!
8/15 Orultseg123 válasza:
Ezek a "Lehetek terhes" kerdesek Istenem-.-" En 17 eves vagyok es megis tudok mindent a szexrol, a babavarasrol, a betegsegekrol! Ti sem figyeltetek biologiai oran basszus..
9/15 anonim válasza:
Lehetsz.
Ha nem most, akkor legközelebb.
10/15 A kérdező kommentje:
Én is 17 éves vagyok ,lehet neked a biosz tanárod jól tanított ,de az enyém nem tudod semmit
2016. okt. 13. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!