Clostyt szedők. Hány érett tüszőtök lett, mikor szedtétek?
Legfőképp azok válasza érdekelne, akiknek alapból is volt peteérésük, csak rásegítettek a Closytval.
Első kúrám, és kíváncsi vagyok mire számíthatok, mit várhatok majd az első uh-nál, úgyhogy szívesen olvasnék addig is mások tapasztaltairól.
Nekem Clostin kívül is mindig volt érő petém (kivéve egyetlen esetet, mikor még szoptattam). Ha egy-egy kúrába belekezdtem, nem stimulált túl, maradt az egy érő tüsző.
Egyszer stimulált túl, mikor szünet nélkül kezdtem a második kúrába. Akkor 3 tüszőm indult érésnek, végül kettő maradt versenyben, ikrek lettek belőlük :)
Szerintem simán megérhetett mindkét tüsződ 3 nap alatt. Mivel naponta 2mm-t nő, és 20 mm körül reped, időben is stimmel.
Neked egyébként nem kellett később visszamenni ellenőrizni, hogy megtörtént-e az ovuláció?
Nekem tegnap volt a 9. ciklusnap és az egyik oldalon 15 mm-esőt a tüsző, a másikon 16 mm. A nyálkahártya 8 mm. Az ovu tesztem egyelőre csont negatív, és hétfőn kell visszamennem újabb kontroll uh-ra.
Bizakodom :) Te hol tartasz most? Drukkolok Neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!