Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostyt szedők. Hány érett...

Clostyt szedők. Hány érett tüszőtök lett, mikor szedtétek?

Figyelt kérdés

Legfőképp azok válasza érdekelne, akiknek alapból is volt peteérésük, csak rásegítettek a Closytval.

Első kúrám, és kíváncsi vagyok mire számíthatok, mit várhatok majd az első uh-nál, úgyhogy szívesen olvasnék addig is mások tapasztaltairól.

2016. okt. 13. 10:47
 1/6 Vilcsianyuja ***** válasza:
100%

Nekem Clostin kívül is mindig volt érő petém (kivéve egyetlen esetet, mikor még szoptattam). Ha egy-egy kúrába belekezdtem, nem stimulált túl, maradt az egy érő tüsző.

Egyszer stimulált túl, mikor szünet nélkül kezdtem a második kúrába. Akkor 3 tüszőm indult érésnek, végül kettő maradt versenyben, ikrek lettek belőlük :)

2016. okt. 13. 11:02
 2/6 anonim ***** válasza:
nekem 2 érett tüszőm volt a clostys kúrám alatt.Ennél több egyszer sem.Kicsit felerősíti a peteérés tüneteit,teljesen egyértelműen szurkált a petefészkem.
2016. okt. 13. 13:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ma volt az első ultrahangom. Két domináns tüszőt látott az orvos. Bizakodom:)
2016. okt. 14. 12:26
 4/6 KurucznéZsuzsi válasza:
Én is ebben a hónapban kezdtem,nekem is szokott lenni peteérésem kivéve egy két hónapot.Nekem egy 15mm-eset és egy 17mmes tüszőm volt a 13.napon tőle.Aztàn 3napig alig bírtam menni ,éreztem minden lépést,úgy felerősítette a peteérést.Szerintetek megérhetett mind a kettő petém ebben a hónapban?2mm es különbséggel?
2016. okt. 14. 18:37
 5/6 KurucznéZsuzsi válasza:
Mekkora tüszőid lettek?Hànyadik napon voltàl?
2016. okt. 14. 18:40
 6/6 A kérdező kommentje:

Szerintem simán megérhetett mindkét tüsződ 3 nap alatt. Mivel naponta 2mm-t nő, és 20 mm körül reped, időben is stimmel.

Neked egyébként nem kellett később visszamenni ellenőrizni, hogy megtörtént-e az ovuláció?

Nekem tegnap volt a 9. ciklusnap és az egyik oldalon 15 mm-esőt a tüsző, a másikon 16 mm. A nyálkahártya 8 mm. Az ovu tesztem egyelőre csont negatív, és hétfőn kell visszamennem újabb kontroll uh-ra.

Bizakodom :) Te hol tartasz most? Drukkolok Neked is!

2016. okt. 15. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!