Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok, akik a lombik...

Lombikosok, akik a lombik előtt fogamzásgátlót szedtek?

Figyelt kérdés
Leszedtem a 21 db fogigátlót, majd másnap délelőtt barna folyásom volt. Már azt hittem, hogy ilyen korán meg fog jönni. Utána 1 hétig maszatoltam, barna-fekete alvadt vér is jött (elnézést, de nem tudtam máshogy megfogalmazni), de azóta sem jött meg. Más is járt már így? Még soha nem vártam ennyire, hogy megjöjjön. Arra is gondoltam, hogy előtte volt 3 inszemem, meg most ez a fogigátló bezavart.
2016. okt. 12. 06:48
 1/7 VeDi84 ***** válasza:

Szia!

Én épp az ellenkezőjét éltem át: mensi első napjától kellett szednem. Végig, a 21 db bogyó beszedéséig hasonló maszatolást tapasztaltam. Félidőnél kellett UH-ra menni, akkor azt mondták, hogy ez normális, gyakran előfordul másoknál is. Aztán mikor elfogyott a 21 db, kicsit erősödött a maszatolás, de normális mensinek nem mondanám azt, ami volt.

Tudom, most nem lettél kisegítve a válaszommal. Én azt tanácsolom, hívd fel az intézetet, beszélj a dokival, hogy ebben az esetben mikor kezd a szurikat, vagy hogy mi legyen.

Sok sikert!

2016. okt. 12. 08:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a válaszodat! Nektek sikerült?
2016. okt. 13. 06:49
 3/7 VeDi84 ***** válasza:
Eddig még sajnos nem. Most készülünk az 5. lombikra.
2016. okt. 13. 08:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom, nagy drukkolok Nektek!
2016. okt. 14. 06:47
 5/7 VeDi84 ***** válasza:

Szia!

Köszönöm a drukkot! Én is sok sikert kívánok! :)

Hogy állsz most? Megjött már azóta?

2016. okt. 18. 14:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Szia! Azóta sem jött meg. Napok óta fáj a hasam, tegnap annyira fájt, hogy kérdéses volt, hogy tudok-e dolgozni menni. De érdekes, hogy nem menzesz szerűen fáj, hanem furcsán szúr, néha menni alig tudok. És ami még érdekesebb, hogy pár napig erős tojásfehérje nyákom volt, olyan, mint félidőben. Szerdán voltam a meddőségiben UH-on, közölte a doki, hogy 12 mm a nyálkahártyám, és várjak, amíg megjön. Nagyon ideges vagyok. Érzem, hogy valami nagyon nem stimmel ott bent.
2016. okt. 21. 06:47
 7/7 VeDi84 ***** válasza:

Szia!

Azt a mindenit! Nem gondoltam volna, hogy még mindig a mensire vársz! Az pedig, hogy ovu jellegű tüneteid vannak kimondottan meglepett!

Jajj, remélem minden rendben lesz!!!

2016. okt. 21. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!