17 éves lány vagyok, a barátom 23. 1éve, és 10 hónapja vagyunk együtt. Terhes vagyok vagy mi lehet a baj? (Többi lent)
Mult hét szerdán, megjött a menszeszem.
Pénteken találkoztunk a barátommal,
és lefeküdtünk egymással.
(Tudom nem lett volna szabad így hogy menszeszem van)
Sajnos nem védekeztünk, és belém élvezett.
Semmi gond nem volt még akkor,
tegnap elött vasárnap elmult a memszeszem (5napig szokott lenni)
ma észre vettem, hogy nincs rendben valami velem!
Szédülök valamikor,
és nagyon fáj az egész hasam a méhem is, (ha pisilek akkor is fáj ott lent)
Amugy is megvagyok fázva, most ez azért van mert felvagyok fázva vagy azért mert terhes vagyok?
Bocsi a Helyesírásért.
Sietem!
Miből gondolod, hogy a szopásból nem lehet baj? Az igazi g€ci átrágja magát a belső szerveken is akár, csak hogy célját elérje! ;)
Amúgy ja, grat kismama. Érettségin majd tudsz a gyerek pelenkájából puskázni. ;)
Terhességi tünetek még nem jelentkezhetnének ilyen korán. Azt viszont érdemes tudnod, hogy a menstruáció alatt is teherbe lehet esni, még ha kisebb eséllyel is. (Egy nőnek bármikor lehet spontán peteérése a szabályos ciklusán felül is, nem véletlenül mondják az orvosok és a védőnők, hogy a babák a legvalószínűtlenebb időpontokban is képesek megfoganni.)
A tüneteid elég egyértelműen fertőzésre, illetve abból kialakult gyulladásra utalnak.
Fontos lenne, hogy mielőbb orvoshoz fordulj, hogy megfelelő kezeléssel elkerüld a szövődményeket.
(Azt még érdemes tudnod, hogy a menstruáció alatti szex fokozza a felszálló fertőzések kockázatát, mivel nyitott a méhszáj. Ez még akkor is igaz, ha a pár óvszerrel védekezik, mert a hüvelyből is kerülhet fel a méhbe a pumpáló mozgás hatására olyan kórokozó a méhszájon keresztül, ami a hüvelyben még nem okoz különösebb gondot, ha viszont onnan feljebb terjed, - a méhre, illetve onnan a petevezetékekre - akkor igen.)
A vérzés alatt nyitott a méhszáj, feljutott valami kórokozó és kaptál egy csinos kis gyulladást. Ha meg vagy fázva, most amúgy is gyengébb az immunrendszered.
Mindenképpen menj orvoshoz, valószínűleg antibiotikumot fog felírni, és megkapod a szükséges kezelést.
Magától, vagy házi módszerekkel nem fog elmúlni, sőt át is terjedhet akár a petefészekre is.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!