Együttlét után 20 nappal pár csepp vér?
Tudom, hogy a beágyazódás 10-12 nap és ennyi idő után már kéne mutatni valamit a tesztnek.
Mostanság össze vissza van a havim, így nem tudom, hogy volt e épp peteérésem vagy meg kéne e jönnie.
De 2 napja volt pár csepp vér és görcsök, tegnap is végig feszülés és görcsök ma semmi, se vérzés más sem.
Azóta nem tudtunk együtt lenni, így terhesség nem állhat mögötte? (akarjuk de hát csak nem jön:( )
Ha 20 napja voltatok együtt utoljára, akkor nyugodtan tesztelhetsz. Ha abból az aktusból baba van, akkor már simán pozitív lesz a teszt.
Voltál orvosnál az össze - vissza vérzés miatt? Vagy méred a hőd, használsz ovu tesztet?
Sajnos ha nincs pé, akkor hiába varjatok a babát. Utána kellene ennek jarnod.
Voltam igen, az már folyamatban van.
Évente úgy 4-5* jön meg akkor érzem is h gorcs nyálkás folyás, csináltam néha ovu tesztet ha épp elkaptam volt erős pozitív.
Most is éreztem de ovu teszt nem volt meggyőző azért is rendeztem át dolgokat h együtt tudjunk lenni.
A teszt ma reggel negatív volt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!