Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez halvány pozitív...

Szerintetek ez halvány pozitív vagy száradási csík?

Figyelt kérdés

Menstruáció előtt vagyok. holnap nem ké nem megjönnie és ilyen lett a ma délutáni tesztem,mit gondoltok?

[link]

2016. okt. 8. 17:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Szetintem nemkell annak annyira rozsaszinek lennie.mennyo ido utan jott ki?
2016. okt. 8. 19:15
 12/24 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem pozitív. Nekem az a negatív amin egy csíkot latok. Ezen kettőt látok. Nem is értem ezeket a szaradasi csikokat. Vagy van masodik vagy nincs szerintem.
2016. okt. 8. 19:19
 13/24 A kérdező kommentje:
igy gondolom én is csak kiváncsi vagyok,voltam más véleményére is kedves utolsó :) Körülbelül 3perc után jött ki. Gratulálok az utolsó elötti elötti válaszolónak szerencsés vagy hogy ilyen erős voltnem várt előtt két nappal de biztos nem középidőben volt akkor ovud
2016. okt. 8. 19:37
 14/24 anonim ***** válasza:
Ez pozitív. De még halvány. Száradási csík ilyen erős? Ugyan,az jóval halványabb !
2016. okt. 8. 19:42
 15/24 anonim ***** válasza:
De bizony középidőben 28 napos ciklus 14 napján volt ovum(használtam ovutesztet).De miért olyan hihetetlen ez?Harmadik terhességem az első kettőnél is így volt.Kérdésedre válaszolva szerintem is inkább pozi.De azért írtam hogy ennyire nem kell rágörcsölni hogy visszatartod a pisilést.Ha terhes vagy előbb utóbb úgyis erősödik a csìk.
2016. okt. 8. 19:46
 16/24 A kérdező kommentje:
akkor nagyon szerencsés vagy irigyellek érte :) sajnos nekem nem ilyen egyértelmű. kislányomnál majd leugrott a csík,de nála nem számitottam rá hogy terhes vagyok és igy mensi elmaradása után egy héttel teszteltem mostmeg ugye előtte ugyhogy ahhoz nem tudok viszonyítani. utolsó előtti köszönöm hogy válaszoltál te is :)
2016. okt. 8. 19:51
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is pozitív! A szaradasi csík nem ilyen ...
2016. okt. 8. 21:51
 18/24 anonim ***** válasza:
Teszteltel?
2016. okt. 9. 08:17
 19/24 A kérdező kommentje:

igen ez lett a mai -.- holnapra nem várom. szerintetek?

[link]

2016. okt. 9. 08:26
 20/24 anonim ***** válasza:
Sztem pozi lehet még.:) ezt ervenytelennek vennèm
2016. okt. 9. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!