Reggel fél 7 kor csináltam tesztet. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Reggel fél 7 kor csináltam tesztet mára nem várom és 11 fél 12 fele (mert nem dobtam ki) ránéztem és két csik lett...akkor most ez pozitiv szerintetek? Reggel csinálok másikat.2016. okt. 8. 13:15
21/35 anonim válasza:
A 19-essel ertek egyet. A teszted negativ volt, nem volt terhesseg.
22/35 A kérdező kommentje:
azt mondta h kevésnek látja a vérzésemet, és ha ott is van akkor jövőhéten kiderül h megmaradt e a petezsák, és ezek pozitiv tesztek mert megmutattam neki, de biztosat csak jövőhét kedden tud mondani mert akkor lesz ultrahang, és ha jönnek a terhességi tünetek akkor minden okés...adott egy vérzés csillapitót hogy ne terhelje a méhemet, ha ott a zsák, meg magne B6 ot h a hányingerek csillapodjanak a tényleg megmarad. De a tesztek pozitivak!!!
2016. okt. 10. 12:27
23/35 anonim válasza:
Az én tesztem is ilyen halvány volt 17 hétnél járok :) Remélem minden rendben lesz nálatok is majd írd meg mi volt
24/35 anonim válasza:
Szia!
Halvány, de szerintem pozitív!
4 gyerek, egy spontán vetélés után és rengeteg teszten túl vagyok :)
Szorítok, hogy erősödjön!
25/35 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást lányok :) Remélem megmarad a pici....kedden kiderül :) holnap veszek folsav tablettát azt javasolták a kollegáim, ezt a menzeszt valyon most hogy értelmezzem mert a 4. napon vagyok és alig van valami, az első napon jött rendesen utána meg mintha el akarna mulni de egy minimális még mindig van, pedig álltalában 6 napig menstruálok, kicsit félek hogy nem marad meg :( esélyes h megmarad???
2016. okt. 12. 18:07
26/35 A kérdező kommentje:
reggel teszteljek szerintetek?
2016. okt. 12. 18:10
27/35 anonim válasza:
Szia. En mindenkeppen tesztelnek a helyedben. Ez keteselyes. Lehet h azert van ott a csik mert elazott es negativ. De lehet h valoban pozitiv, csak elazott a teszt. Szval tesztre fel. Varom az eredmenyt.🤗
29/35 A kérdező kommentje:
holnap reggel tesztelek....viszont ma hivtam a dokimat csak nem vette fel....volt egy olyan bajom ma hogy muloban van a menzeszem már csak ez a barna vacak van de az elég sok, és reggel a jobb oldali petefészkem elkezdett kő keményen szurkálni kb 10 percig ugy hogy összegörnyedtem kolegáim ugy fogtak meg, és utána mentem wc re és megint jött egy kis vér a barnához....de nem tudom mi lehetett mert csak akkor szurkálok ha peteérés van azóta nincs vér csak brna....szerintetek?
2016. okt. 13. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!