Lehetséges hogy nem használ a Duphaston? Van itt valaki aki szedte ezt a gyógyszert ciklus második felében?
Inszeminációnk volt, ezért kaptam. Előző ciklusban nem szedtem sem clostibegytet, nem kaptam injekciót, csak inszem után Duphastont (2X1). Akkor is kicsit furinak tartottam, hogy ingadozott a hőmérsékletem a ciklus második felében, valamint nem duzzadtak meg a melleim mint a természetes ciklusomban.
Általában jó szokott lenni a progeszteron szintem, már többször nézték.
Kedden kaptam tüszőrepesztőt, és szerintem csütörtökön reped meg. Tegnap kellett elkezdenem a gyógyszert, napi 3x1-et. Ma reggel mikor a szokásos időben megmértem a hőmérsékletem teljesen elképedtem, mert sehová sem emelkedett. Természetes ciklusban az ovuláció utáni második nap már 37 szokott lenni.
Lehetséges hogy nem használ a gyógyszer? Az Utrogestantól mindig szépen megemelkedett a hőmérsékletem és a melleim is megduzzadtak.
Nem szeretném ha emiatt nem sikerülne, ez az utolsóm próbálkozásunk, már nem lesz több.
Nagyon szépen megköszönöm ha valaki leírja a tapasztalatait!
Utrogestant használtam ovutól.A hőmből nem gondoltam volna hogy sikerült.Előző terhességeimnél 36,9-37 volt nemvárt előtt már 1 héttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!