Velemenyetek? Vki hasonlo tapasztalatokkal?
Figyelt kérdés
Holnap kellene megjonnie, maskor mar boven szokott lenni bo vizes folyas, de most semmi csak itt ott ilyen feher folyekon testapolos. Gorcsolgetek meg a hatam also resze is faj, mellem alig erzekeny-pedig az is fajni szokott. Utalhat ez arra h nem jon meg holnap? Vagy ez h szarazsag van meg meghozza a menzit ugyanugy? Koszi hozza szolasokat2016. okt. 7. 13:49
1/6 anonim válasza:
Az a baj ,hogy semmi nem utal semmire.
Nem lehet meghatározni semmit. Ha holnap nem jön meg akkor tesztelj. De ne agyalj rajta felesleges. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Nem szamitok terhessegre, bar sose lehet tudni, mert furcsalom h nincs folyas, holott velem ilyen meg nem tortent h nincs. Holnap egy nagyszabasu egesznapos rendezvenyen kell reszt vennem es nem tudom h mire szamitsak.
2016. okt. 7. 16:01
3/6 anonim válasza:
Szia.nekem második napja késik. Görcsöl a hasam, de ami nálam azt jelzi hogy baba van, az hogy a tegnap elbőgtem magam egy rossz szót miatt, habár én sose sértődök meg és igazán ritkán sírok. Nekünk a 3. lesz. Nagyon várjuk már. Jövő héten tesztelek.
4/6 A kérdező kommentje:
Nekem sem jott meg. Derekam es a mellem leszakad, a bimbomhoz hozza se lehet erni, viszont csak este gorcsolok mikor lefekszek, meg hajnalban is arra ebredtem. Nem tudom mit gondoljak...
Nekunk a masodik lenne, bar nem kimondottan terveztunk babat de nem is tettunk tul sokat ellen h ne legyen. az elsonel mar 6 hetes voltam mikor kiderult az eves rakszuro vizsgalaton ☺ semmi tunet - vagyis volt, de csak utolag tudom h terhesseget jeleztek, mert nem is gondoltam arra.
2016. okt. 10. 08:19
5/6 A kérdező kommentje:
Ja es szoritok nagyon h baba legyen, majd ird meg!
2016. okt. 10. 08:20
6/6 A kérdező kommentje:
Haliho ☺ nem tudom hogy koveted e meg ezt a kerdest kedves 2. valaszolo, de en ma pozitivat teszteltem ☺ alig merem elhinni. Akitol kerdeztem mindnek bo folyasa volt terhesseg elejen, nalam meg mindig komplett szarazsag van. Jovohet penteken keszulok dokihoz, remelem mar latni fogjuk a kis tronorokost ☺ nalad mi a helyzet?
2016. okt. 13. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!