Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Velemenyetek? Vki hasonlo...

Velemenyetek? Vki hasonlo tapasztalatokkal?

Figyelt kérdés
Holnap kellene megjonnie, maskor mar boven szokott lenni bo vizes folyas, de most semmi csak itt ott ilyen feher folyekon testapolos. Gorcsolgetek meg a hatam also resze is faj, mellem alig erzekeny-pedig az is fajni szokott. Utalhat ez arra h nem jon meg holnap? Vagy ez h szarazsag van meg meghozza a menzit ugyanugy? Koszi hozza szolasokat
2016. okt. 7. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Az a baj ,hogy semmi nem utal semmire.

Nem lehet meghatározni semmit. Ha holnap nem jön meg akkor tesztelj. De ne agyalj rajta felesleges. :)

2016. okt. 7. 15:54
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem szamitok terhessegre, bar sose lehet tudni, mert furcsalom h nincs folyas, holott velem ilyen meg nem tortent h nincs. Holnap egy nagyszabasu egesznapos rendezvenyen kell reszt vennem es nem tudom h mire szamitsak.
2016. okt. 7. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia.nekem második napja késik. Görcsöl a hasam, de ami nálam azt jelzi hogy baba van, az hogy a tegnap elbőgtem magam egy rossz szót miatt, habár én sose sértődök meg és igazán ritkán sírok. Nekünk a 3. lesz. Nagyon várjuk már. Jövő héten tesztelek.
2016. okt. 9. 08:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Nekem sem jott meg. Derekam es a mellem leszakad, a bimbomhoz hozza se lehet erni, viszont csak este gorcsolok mikor lefekszek, meg hajnalban is arra ebredtem. Nem tudom mit gondoljak...

Nekunk a masodik lenne, bar nem kimondottan terveztunk babat de nem is tettunk tul sokat ellen h ne legyen. az elsonel mar 6 hetes voltam mikor kiderult az eves rakszuro vizsgalaton ☺ semmi tunet - vagyis volt, de csak utolag tudom h terhesseget jeleztek, mert nem is gondoltam arra.

2016. okt. 10. 08:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Ja es szoritok nagyon h baba legyen, majd ird meg!
2016. okt. 10. 08:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Haliho ☺ nem tudom hogy koveted e meg ezt a kerdest kedves 2. valaszolo, de en ma pozitivat teszteltem ☺ alig merem elhinni. Akitol kerdeztem mindnek bo folyasa volt terhesseg elejen, nalam meg mindig komplett szarazsag van. Jovohet penteken keszulok dokihoz, remelem mar latni fogjuk a kis tronorokost ☺ nalad mi a helyzet?
2016. okt. 13. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!