A hcg teszt is reagál az ovura. Sajna nekem sokkal erőteljesebb RÓZSASZÍN csík volt az a HCG tesztemen, közben csak ovum volt.
Itt is mindenki gratulált, hogy ez pozi...stb. De nem erősödött egyáltalán ... majd a szokott időben megjött. Én a helyedben nem élném bele magam ! Ahogy látom ez xepil teszt. Nekem is ilyen volt, + még facelle és gabriel is.
tesztelj 2 nap múlva ha határozottan erősödik akkor bizakodhatsz !!!
A hcg teszt nem reagal az ovura es szemely szerint a lh-jostesztelest is kamunak tartom. Hany olyan eset van, hogy pozitiv lh teszt ellenete sehol nem volt baba? Nekem egesz ciklusban full pozitiv lh-tesztjeim voltak, azt hittem, hormongond, aztan rajottem, hogy tul erzekeny lh-tesztet hasznaltam. Egy erzekeny lh-teszt tehat terhessegtol fuggetlenul is lehet pozitiv barmikor, de a terhessegi teszt csak a hcg-re reagal.
Amugy en pont ugyanigy jartam a legutobbi ciklusomban: egy hettel menstruacio elott mar jol lathato pozitiv tesztem volt. Sokaktol megkaptam, hogy tul korai, ez keresztreakcio. Epp tegnap toltottem a 8 hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!