Szerintetek képzekődőm? Az alsó tegnapi teszt a felső mai, ma kések 3. napja. Nekem késői, nem ciklus közepi peteérésem, csak kb.22-24 cnapon.
2016. okt. 5. 17:57
11/19 anonim válasza:
Szia pont így vagyok enis és nekem már az 5 napja van az hogy picit barnázok. Drukkolok neked hogy baba legyen :) vannak tüneteid?
12/19 A kérdező kommentje:
szia kedves 11-es .A fejem fájdogál,tegnap a halat nem ettem meg,pedig imádom :) Lehet hülyén hangzik,de fura érzésem van :) Pici hasszurka semmi már.ovu után egy héttel kb k volt egy kis vérzés és barnázás,tettem is fel róla egy kerdest,de kigunyoltak : (Drukkolok neked is :) Lehet butaság de tegnap letöltöttem egy képszerkesztőt amin negativba is lehet tenni képet,és ilyenenk lettek a tegnapi tesztjeim,fel is töltöm.A hetvegen csinálok ujat én nem adom fel,ott a babóm reménykedem.
2016. okt. 6. 14:05
14/19 anonim válasza:
Drukkolok,szerintem alakul valami!Telóról az első képeken a fentit látom!2 nap múlva hátha erősödik!
15/19 anonim válasza:
11-es vagyok! Hát ha szabad (halkan gratulálok) de sztem érdemes lenne egy 2 nap múlva megint tesztelni :) hát reméljük hogy nálam nem fog megjönni nálam is szokott hasszurka lenni hol itt hol ott. Ma vagyok a 7 napon :) írj majd hogy mi a változás :)
16/19 anonim válasza:
11 vagyok megint megtudod írni nekem melyik az a képszerkesztö amit használsz?
17/19 A kérdező kommentje:
Photo editor a googleplay aruhazbol
2016. okt. 7. 18:11
18/19 anonim válasza:
Én továbbra se látom, de vigasztaljon, hogy én sose szoktam látni ezeket a halványakat.
19/19 anonim válasza:
Amúgy amit utoljára felraktál képeket legalul látszik a halvány csik :) drukkolok nagyon nálam még mindig változatlan a helyzet 8 napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!