Canesten akadályozhatja a teherbeesést?
Ugyan már, maga gombás fertőzés nem befolyásolja a teherbe esést. Persze kezeleletlenül vetélést okozhat, na de ne menjünk ilyen messzire.
A kúp sem akadályozza, tehát ami bejutott már, annak nem árt. Viszont kúra ideje alatt (nem tudom hány naposat fogsz használni) amúgy sem ajánlott a szexuális élet.
A megtermékenyülés a petevezetőben történik. Ha mostanában vagy termékeny, akkor az eddig bejutott spermiumok "elvégzik a munkát" odafent, miközben Te kikezeled magad.
Az átlagos szerekhez (Canesten pl.) kb. 3 napig tart a kúra.
A megtermékenyült petesejt 7-12 napig vándorol a méhbe, és utána próbál meg beágyazódni.
Ha ma elkezded a kúrát, akkor vidáman kikezeled magad, mire odaér.
Aztán a beágyazódást ezer dolog befolyásolja még, szóval ha nem sikerül ebben a hónapban, ne keseredj el és ne fogd a Canestenre sem.
Kezeld ki magad!
Na, az antibiotikum épp hogy ki szokta tolni a peteérést...
De szerintem ne stresszelj ezen, mert ha összejön, összejön, ha nem akkor meg nem.
A baba egészségét meg nem befolyásolja ilyen korai stádiumban semmi. A legtöbb nő akkor áll le a terhesség alatt nem használható szerekkel, amikor pozitívat tesztel, és sorra születnek az egészséges babák...
5-ös jól írja. A megtermékenyülés a petevezetékben történik meg, a beágyazódás meg a méhben.
A fertőzés a hüvelyedet érinti. Most az, hogy ott helyileg kezeled, a nem fogja befolyásolni sem a megtermékenyülést, sem a beágyazódást. Sem a gomba, sem a canesten.
Én most legutóbb pont ilyen helyzetben lettem terhes.
Szóval ezen ne izgulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!