Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 hetes terhesen miért nem...

6 hetes terhesen miért nem látni semmit az ultrahangon?

Figyelt kérdés
Menstruációm elmaradt, minden teszt pozitív lett, a vérből kimutatott beta hcg szintem 602 IU/L,de az ultrahangon a 6. héten semminem látszódott. Mi lehet az oka?
2010. ápr. 24. 17:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Pl mert később volt ovulációd (azaz késpőbb fogantál), mint gondolod, nem középidőben. Így a babád még nem akkora, hogy UH-n látni lehessen.

Vagy régi, elavult az UH gép.

2010. ápr. 24. 17:59
 2/10 anonim ***** válasza:
Hüvelyi ultrahang volt???Már kellene látni valamit!!vagy tényleg később lehetett pé-d
2010. ápr. 24. 18:04
 3/10 A kérdező kommentje:

Igen, hüvelyi ultrahang volt, 2 géppel is megnéztek.

Félek, hogy méhen kívüli, vagy mástól emelkedett meg a hcg.

2010. ápr. 24. 18:15
 4/10 anonim ***** válasza:
és honnan számolod a hat hetet?
2010. ápr. 24. 19:02
 5/10 A kérdező kommentje:
Március 8-tól,az utolsó menstruációm első napjától.
2010. ápr. 24. 19:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia, a fiammal én is ugyanígy voltam.Tesztek pozitívak voltak.. Totál kiakadtam mikor nem láttak még petezsákot sem semmit..majd két hét múlva kellett vissza mennem..akkor pedig már a kis szívverését is lehetett látni, nekem a dokim azt mondta akkor, hogy később foganhatott, és így is volt, a későbbi méretekből és korábbi szülésből ítélve igaza volt a dokinak.Szerintem ne aggódj feleslegesen.
2010. ápr. 24. 21:06
 7/10 anonim ***** válasza:
akkor még csak 4 hetes vagy!!!így nem csodálom hogy nem lát semmit!!2 hét múlva minden ott lesz ne aggódj!!
2010. ápr. 24. 21:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem az utolsó menstruáció első napjától kell számítani a terhességet,mert úgy holnap már a 8. hétbe lépnék?
2010. ápr. 25. 16:12
 9/10 anonim ***** válasza:
hát igen a dokik úgy számolják!!de általában a két menstruáció közötti időben fogan meg a baba!!szóval most leszel 6 hetes!!!mert ha úgy számoljuk mint a dokik akkor amikor megfogan a pici akkor te már elvileg 2 hetes vagy!!
2010. ápr. 25. 19:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is most ebben a cipőben járok.Nekem is nézték a béta hcgt aminek az eredménye holnap lesz meg.Mit kell rajta néznem?Segítenél nekem hogy amíg az orvos nem látja rá tudjak jönni hogy várhatjuk e a babát vagy szomorúak legyünk.Amit írtál értéket az mennyi normál szinten?Vagy most kérdeztem marhaságot mi?Nincs is normál esetben ugye?És rendesen az lesz a leletre írva hogy béta hcg?

2010. ápr. 28. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!