Időntúli pozi? Sziasztok! Igazából nem kérdezni szeretnék csak kicsi önbizalmat nyújtani azoknak akiknek iőntúli pozi a tesztjük.
Figyelt kérdés
Nekem is az volt kb 5órára rá. érdemes új teszteket csinálni (mosoly) és nem érdekel senki okos magyarázata hogy időn túl miért kell nézegetni már csak bízom benne hogy minden rendben végig megy (mosoly)2016. okt. 1. 14:10
11/15 A kérdező kommentje:
Szia! :) Az a baj,hogy én nem tudom megmondani hogy mikor volt a nemvárt mert már 3 éve 27-től X napig vannak kitolódva a napjaim de inkább 35 nap körül szokott megjönni... 28.napon lett időn túli 30.-on halvány és azt sem tudom hány hetes lehetek pont az ilyen csúszások miatt.... tegnap az uh-on még semmit nem láttak ki is buktam rendesen ezért ma biztos ami biztos csinálnom kellett tesztet hogy megnyugodjak és most kezdi elérni a szinte 100%os erősséget azt bánom igazából hogy nem vettem a 4.pozis napomon digitális tesztet így ,hogy ennyire össze vissza van mindenem legalább akkor nem mentem volna túl hamar....
2016. okt. 7. 14:01
12/15 anonim válasza:
Gratulálok! Oromteli babavarast! :)
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen remélem mindenkinek teljesül az álma 😊 én meg bízom benne hogy a következő uh-n már látható lesz a pici és jó helyen is lesz 😊
2016. okt. 9. 20:44
14/15 anonim válasza:
Hogy vagy, Kerdezo? En is az idon tuli, halvany-teman agyalok epp :)
15/15 anonim válasza:
Sziasztok nekem is 3 időntulim vann..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!