Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 29 évesen 3 baba még belefér?

29 évesen 3 baba még belefér?

Figyelt kérdés

Vagy már sokat ugrik addigra a betegség arány?

Vagy ideális?

2016. szept. 30. 19:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%
Keresztanyám 40 évesen szülte a harmadikat. Nagyon időben vagy ne aggodj. :)
2016. szept. 30. 21:39
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én most leszek 35 éves ebben a hónapban. Van egy 6 éves gyermek, és a napokban várjuk a kistesót. Szóval én 29 évesen az elsőt szültem.
2016. okt. 1. 07:13
 13/19 A kérdező kommentje:
Bocsi 10es válaszoló. Igazad van a 3. baba nem 3 baba.
2016. okt. 1. 08:41
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ! Igen minden feltétel ithon adott a 3. babához.

Ház, kocsi, bár már nem létezik de középosztálybeliek vagyunk. (Tettek róla csak alsó meg felső legyen)

Már csak a rizikó/beteség/rendellenség faktor miatt is kérdeztem, mert azt olvastam valahol ebben a korban már sokkal nagyobb a veszélye. Ezért is akarok majd elmenni egy ilyen fajta vizsgálatra.

2016. okt. 1. 08:45
 15/19 anonim ***** válasza:
29 éves fiatalasszonyként csak nem vagy annyira lestrapálódva... Szerintem nem nagyobb a rikizó, mint az első kettőnél. Betegség bármilyen korban előjöhet, ha hajlamos rá az ember, nem feltétlen korhoz kötött.
2016. okt. 1. 09:54
 16/19 A kérdező kommentje:

Nem vagyok lestrapálva. Kicsit azért fáradt vagyok 2 kicsi gyerek mellett de jól birom.

Igen végülis a betegségek rizikója minden korban kijöhet ez igaz csak ugyan ezen az oldalon egy régebbi irásnál azt irták hogy már 20 évesen kellett volna szülni és hogy sokkal nagyobb az esélye hogy downkóros lesz vagy nyitott geronccel születik. Furcsáltam hogy ennyire lehordták akkor azt a lányt. Aztán mondom megkérdem 5 évvel később mit gondolnak erről.

2016. okt. 1. 15:57
 17/19 anonim ***** válasza:

mindjárt töltöm a 29et, és kb a szülinapomon fog az első gyermekem is megszületni :)

a genetikai vizsgálatok szerintem fiatal korban is indokoltak, mi is voltunk, megnyugtatott.

2016. okt. 1. 17:35
 18/19 anonim ***** válasza:
More az asszony most 23 éves de már 6 gyerek van
2016. okt. 1. 22:00
 19/19 A kérdező kommentje:
Na hát a cigányok ilyenek.
2016. okt. 2. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!