29 évesen 3 baba még belefér?
Vagy már sokat ugrik addigra a betegség arány?
Vagy ideális?
Köszönöm szépen mindenkinek a választ! Igen minden feltétel ithon adott a 3. babához.
Ház, kocsi, bár már nem létezik de középosztálybeliek vagyunk. (Tettek róla csak alsó meg felső legyen)
Már csak a rizikó/beteség/rendellenség faktor miatt is kérdeztem, mert azt olvastam valahol ebben a korban már sokkal nagyobb a veszélye. Ezért is akarok majd elmenni egy ilyen fajta vizsgálatra.
Nem vagyok lestrapálva. Kicsit azért fáradt vagyok 2 kicsi gyerek mellett de jól birom.
Igen végülis a betegségek rizikója minden korban kijöhet ez igaz csak ugyan ezen az oldalon egy régebbi irásnál azt irták hogy már 20 évesen kellett volna szülni és hogy sokkal nagyobb az esélye hogy downkóros lesz vagy nyitott geronccel születik. Furcsáltam hogy ennyire lehordták akkor azt a lányt. Aztán mondom megkérdem 5 évvel később mit gondolnak erről.
mindjárt töltöm a 29et, és kb a szülinapomon fog az első gyermekem is megszületni :)
a genetikai vizsgálatok szerintem fiatal korban is indokoltak, mi is voltunk, megnyugtatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!